Wednesday, December 8, 2010

Tuka profile FACEBOOK baru korang kepada yang LAMA. IT'S WORKS!!



 Aku tak boleh belah dgn new profile facebook.
dah terai new profile, macam tak best je?
part paling tak suka yg ada gmbr org tag tu.
maybe aku tak explore lagi kot cmne nak buang mende alah tu?
tapi takpe
aku mmg tak bese agi dgn new profile
kembali kepada yg asal
mengikut langkah dibawah
:)


Log into your Facebook Account.
Click on “Account” (Top Right), Click on “Account Settings”, and under “Deactivate Account” click “deactivate”.
After your account has been deactivated.
Log back in after 10 minutes, and you should have the old Facebook.
So basically, deactivating it for at least 10 minutes can get you your Old facebook back

credit to; http://www.kamranweb.com/

walau macam mana pun, sape sape yg dah tuka kepada NEW PROFILE, korang akan tgk org laen punye profile sume dalam versi NEW PROFILE. tak kire la org tu still guna OLD PROFILE.
Selamat mencuba!

UPDATED
mmg takleh wat ape la. fesbuk otomatik tuka profile tu balik. uhuhu. 
selamat mengexplore PROFILE FACEBOOK BARU!

6 comments:

  1. huhu huda xkn pernah teringin nk cube yg baru
    buruk!

    huhuh

    ReplyDelete
  2. yg baru tuh mcm telebih meriah plak. huhu

    ReplyDelete
  3. tu la...
    sebaek tak tuka lagi...

    ReplyDelete
  4. dah buat, dapat jadi kejap jek, pastu dia jadi yg baru blik. huhu

    ReplyDelete
  5. tau xpe...
    dah deactved pown pas 1 2 jam tuka jadi baru alek
    aish....kne bese en jugak la even gmbr tag dah nak same besar cam gmbr tuan nyer prof en..
    hahaha

    ReplyDelete

This is best brooooooo!