Saturday, February 20, 2010

Monday, February 1, 2010

# 344 - Contest Aida Be-elegent



Untuk pertama kalinye sy join contest kat blog ni.
di invite oleh Sis Aida di facebook
sy telah mengambil masa beberapa hari dari hari sis aida invite utk join contest ni.
bukan tamahu join tapi agak busy lately
and mencari gmbr² yg menggunakan product Be-elegent kat folder album sy
besepah² so kne la explore blk
hikhik
Btw, meh sy cte kan sedikit sebanyak pasal Be-Elegent ni
First time masok Be-Elegent ni, tgk tudung 2 tone,
hati suda terpanah rasa cinta terhadap tudung tersebut.
Nak lagi model yg memakai tudung tersebut sgt gorges.
dan sy seakan terasa goges juga bile pakai tudung tersebut
Hahaha
sape eh model yg memakai koleksi tudung sis Aida tu?
sape lagi kalao bukan Sis Aida sendiri. *Ikhlas memuji ini* :)
Ok Lah bawah ni adalah antara tudung yg sy beli dr Blog Be- Elegent







Syarat syarat nya adalah seperti berikut
1. pernah beli rm60 ke atas di BE-ELEGANT BLOGSPOT.
*Sy beli RM100 n above. 6 helai terus sy borong tudung 2 tone. hehe*

2. 3KEPING gmbar dengan 3item BE-ELEGANT yang berbeza
*Suda tepek 3 keping. kalo bole nak tepek lebih. tp syarat 3 jek. huuh*

3. nyatakan dari mana anda tau contest n BLOG BE-ELEGANT
*Sis Aida invite sy kt fb*

4. BAGI yang ada BLOG WAJIBBB jadi followers aida n yang ada FACEBOOK kena promot BLOG aida di dalam FB (hehehe paksaan yea)-point dikira untuk menang hehehe
*suda jadi followers dan suda promote juga~*

Hadiah nya agak lumayan walaupun sis aida ckp suam suam kuku.
bagi sy tu dah agak lumayan. wuuuu. mahu pareo itu~

Sebelum terlupa tarikh tutup contest adalah
20 MARCH 2010

Mari lah join :)

http://be-elegant.blogspot.com/