Wednesday, January 5, 2011

Pompuan ni wat on9 shop. page fb lama dia tah kemana. sebulan LEBIH aku tunggu barang aku beli tak smpai². PART 2

klik gmbr utk bace isu kandungan gmbr tersebut

Pergh mmg minah ni dah kuang aja gile die block aku woii. Before ni mmg die deactivate FB dia. Pastu dekat entry http://cikmiraedora.blogspot.com/2010/12/pompuan-ni-wat-on9-shop-page-fb-lama.html aku ckp aku jumpa FB dia yang baru kan? Haaa amek kau. kau tgk ape dia tulis kat wall dia tuh? Fake ID org buat page guna nama dia. Boleh percaya ke?


Skang ni page dia yg ni dia activate balik. Aku dapat tgk pon dari page encek kekasih. Minah ni tak block plak encek kekasih kan? Maybe pompuan ni dia ta perasan kot aku in reationship dgn encek kekasih. Pergh mmg panas ati.


Korang search nama Shazleen Nerina korang jumpa la minah ni. Tapi aku rasa dia buat private page dia and orang takleh nak search dia guna nama kat FB. Erghhhhhhhhhhhh. Marah ni marah. Dah aku tgk kat photo dia gmbr² barang yg dia jual pon takde. Mmg nmpak sangat ah nak lari dari customer dia. Macam sial la weh.


Korang yg agak blur blur tak tau ape cite, usha entry pasal pompuan ni kat http://cikmiraedora.blogspot.com/2010/12/pompuan-ni-wat-on9-shop-page-fb-lama.html


Gua panas ni weh. panassss



24 comments:

  1. xsenonoh tul prngai..ade gak manusia mcm ni..nk sgt mkn wit haram tu..huh!tibe2 niesz pon rase panas jer..ehe..

    ReplyDelete
  2. hahahaha..
    dia nak cover salah..
    dia wat camtuh..
    it's so obvious la..
    eisy3

    ReplyDelete
  3. Meeya: tau takpe. siap block tuh. macam sial la pompuan ni

    ReplyDelete
  4. Niesz; errr i yg menaep i dah menggigil dah beb

    ReplyDelete
  5. u redha jek..
    doa orang teraniaya neh dimakbulkan..
    hihihi..

    ReplyDelete
  6. aku pun ikut geram gak weh..kuang ajar tol pompuan ni..jom sular dier!!

    ReplyDelete
  7. meeya; mmg redha je la kan duet melayang T_T

    ReplyDelete
  8. rosse; kalo aku jumpe die mmg aku sular die !

    ReplyDelete
  9. tak main mempermainkan org..nk niaga biar secara baik..macam2 laa diorg ni..sabar ye cik mira

    ReplyDelete
  10. ape lagi, g la face to face
    guna kan kabel encik kekasih

    ReplyDelete
  11. Neyra; sound tepek skali kat dia. tlg i babe!

    ReplyDelete
  12. athirah; entah la. tp tak sume on9 shop camtu kan. minah ni sewel sket makan duet haram je kejenhye

    ReplyDelete
  13. alien; haha maslahnye minah ni kawan sekolah rendah encek kekeasih. tak rapat ponn..

    ReplyDelete
  14. woww jahat nyee ! ishh ni yg tkut ni nk beli brg on9. haishh =,=
    huhu saba kak, cool2 :)

    ReplyDelete
  15. yes ...sangat kuang hajo ..memburukkan nama org lain y buat bisness online je ..sengal dak nie ..

    ReplyDelete
  16. @lady dayana.
    huhu berhati hati lah semasa memandu. eh semasa membeli on9 ;D

    ReplyDelete
  17. @Chikebum Buzz
    tahu takpe. tak pasal pasal org laen mcm tak pecaye ngan on9 bisnes

    ReplyDelete
  18. http://www.facebook.com/shirorukawa.. ni new acc die

    ReplyDelete
  19. die baru blk dr kuantan.. hu3..
    ngan bf die.. ni fb bf die..
    http://www.facebook.com/raje.11

    ReplyDelete
  20. sy kne tipu dgn dia. ade x info baru??

    ReplyDelete
  21. ni bf dia pny fb
    https://www.facebook.com/amir.rashid.330

    ReplyDelete

This is best brooooooo!