Thursday, January 13, 2011

Sakit Jiwe tahan marah


Korang tau tak korang bole sakit jiwe kalo tahan marah? 
Aku tgh marah
tak tau nak marah kat sape
pegi keje stressed. balik umah stressed. 
call TM careline lagi stressed!!!
dah bape hari aku call line busy kejadahnhyeeeeeeeeee
'Perunding khidmat pelanggan kami sedang sibuk'
Kepala hotak kauuuuuuuu
hari hari kau sibuk tiap masa kau sibuk ke ape bodohhh
Aku upgrade streamyx da sebulan tak de ape ape tindakan pon
Takde technician datang tuka modem baru pon
Takde org TM call inform pasal ni pon
Time aku call b4 ni tanya pasal upgrading dorang kate kena walk-in kt tm point
dah pegi dah isi borang. dah upgrade.
pastu kate dalam seminggu technician akn call datang umah tuka modem
dah 3 minggu woi. mane nye tak nmpak batang idung technician pon
pekerja TM sume dah kene pecat ke hapeeeeeeeee
call tak angkat²
takot kena maki ah tu!
&%^&%$##%$#*(***&*&%&^%$#%*(*&^*&$$#@!!!

6 comments:

  1. paswwal ni cik mira kena dtg kat TM Point yg cik mira reg. g maki... tny blk borg tu dorg submit ke tak

    ReplyDelete
  2. paeh; masalahnye ade dah resit ke hape tah yg menunjukkan die dah upgrade. tgk sndri die wt kt PC tm-point taman desa. grrrrrrrrr tu yg nak call tanye. tak angkat2 plak.

    ReplyDelete
  3. aduh, sakit nye jiwa..org tm ni mmg lmbt ckit..niesz pon pnh mcmtu, ari2 call,last2 time dorg angkt tu mmg mngamuk la, esok tu trus dorg dtg..

    ReplyDelete
  4. kawan sy pon penah kena cmtu tau...byr bulan2 atas angin tapi x dpt gunakan streamyx..sy pon guna jugak...minta di johkan

    ReplyDelete
  5. mira? kenal lagi ek?hahah
    ingatkan dah tak kenal, padahal 1 wing dulu...
    tengok kat blog nita..
    terEXPLORE n terNAMPAK lak gamba kamu..
    dah lain skng ye...hehe

    p/s: tak baik marah-marah..nnti kena JUAl..hehe

    ReplyDelete

This is best brooooooo!