Sunday, January 2, 2011

Tahun baru punye azam. orang yang bernama azam jangan perasan.


Azam tahun baru saye saye nak kumpul duet byk byk. sy nak kawen. auw auw. mak sy suro kawen. sy kene kumpul duet manyak manyak. Tade duet cemane nak kawen. Tapi tahun ni kumpul duet jer tapi taleh kawen tahun ni. sbb along sy kawen tahun ni. ujung tahun ni plak tu. tp kan along sy da amek tarikh keramat sy dgn Mr ayd. Sbb dia dah betunang dulu. Meh jenguk time bile along sy betunang. 20112011 cantek kan no tu? 20112011 genap setahun sembilan bulan. Uhuk uhuk. Mmg cantik la tarikh kawen along sy. Seblah pompuan 11112011. seblah lelaki (along sy) 20112011. wahh cantik cantik. tapi takpe along punye pasal.


Azam tahun baru sy nak memandu semula. setelah berapa tahun ? tahun kot sy tidak memandu, sy perlu mengaplikasi kan cara pemanduan saya.dan seterusnya perlulah sy beli kereta. wah wah keta idaman sy tanak mahal mahal der. sy nak viva elite exclusive baru tu tak pon MyVi limited edition tak pun honda city v-tec kaler itam mekap plak dgn sport rim. pergh. semat nyeerrr. Kenape sy dah lebih bertahun tak drive? Trauma pelanggaran dgn pili bomba dekat umah sy menggunakan keta abah sy ketika wedding Angah sy pada tahun 2008 yang lalu menyebabkan sy TIDAK drive lagi selepas itu. Get it? Sile gelak terbahakhakhakhak


Azam tahun baru sy nak henpon baru. henpon ape? blackberry touch macam Liyana Lunia punye. tp Liyana Lunia dapat free dari Maxis. Sbb die rajin buat review pasal Blackberry touch. 2010 mmg sgt lucky utk dia. Tahniah Liyana Lunia sy jeles dgn kamu! Kalo tak dapat Blackberry, Iphone 4 pun jadi lah. Dimana kesetiaan sy pada Nokia? Oklah tak dpat Iphone 4, dapat Nokia N8 pun jadi lah.


Azam tahun baru sy nak cari keje gomen. senang nak wat loan umah, loan itu loan ini dan loan laen laen agi. dan akhirnye utang keliling pinggang. T_T.



Azam tahun baru sy nak start bayar utang sy yang sangat besar dgn kerajaan. Ape lagi? PTPTIPU lah. 



Azam azam di atas adalah angan angan sy untuk dpat kan SEMUA dalam tahun ni. Tapi SEMUA itu memerlukan duet yang banyak.



So kite lihat ujung tahun (31122011) nnt macam mane. Ape je azam sy yg terlaksana?



kenapa hari ni sy sangat sopan?  menggunakan 'sy' instead of 'aku' ?
mungkinkan ini juga azam tahun baru sy ?


ok bai.


9 comments:

  1. wahhh!!semuga berjaya dengan azam tahun 2011 yerkk..kuikuikui..

    ReplyDelete
  2. comel je azam2 kak mira..heee..
    tp memandu tu yg bestnyee..
    xyah trauma2 kak mira..hek3..all da best yea..

    ReplyDelete
  3. erh..sama laa kita..betul2 sama..thn ni kumpul duit..thn lagi satu kawin..insyaALLAH

    ReplyDelete
  4. haha insyaallah tercapai semua tuuu <3 paling xblah memandu tu HAHAHAHA

    ReplyDelete
  5. Nana: azam azam tu lebih kepada angan angan :P

    Athirah: INSYAALLAH :)

    Ynn: hahaha gelak la gelak la. takesah pon sbb mmg hakikat :P

    ReplyDelete
  6. hey hey! first time drop sini then mcm wow! terpegun! curiosity tinggi gile sbb blog mcm facebook . how's come? :) <3

    ReplyDelete
  7. ~ Wee, comment field ni sgt menarik..

    (,") Merci..

    ReplyDelete
  8. Cimut: hhehehe refer to my entry about the template oke girls :D thanks for drop by heeee

    ReplyDelete
  9. Glizzy: Thanks dude! i gune template yg sedia ada jer :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!