Thursday, January 27, 2011

Tak habis lagi pasal Shazleen Nerina ni???




Ok aku baru bukak blog then ade 2 comments kat entry minah haram Jadah Part 1

Komen yg berbunyi bergini


hamek kau. siap no skali. aku jumpe minah ni mmg nak kena la.

Ikuti luahan hati Krie iaitu dealer merangkap customer Shazleen Nerina ni

ini perempuan betul2 bikin aku panas. lantak lah org cakap xbaik aib kan orang atau ape. tp die betul2 dah buat langsi sama aku dan beberapa org yg lain. sampaikan x-bf sendiri pon die buat khianat. tlg ye. kalau sape2 terjumpe dia ckp jgn berani jejak kuantan dah. mmg sial ni pompuan. berani2 tipu duit org yer. dah lama hidup agaknya. kol, msg tak berbalas. siap block aku dari fb die. siot la pompuan nih. oh ya. sesiapa yg ternampak atau terkawan dgn perempuan ni, kalau die ajak business atau jual pape barang, sila jgn berurusan dengan dia. korang akan kene tipu jer nti. mmg aku aim pompuan ni dah lama. kalau jumpe mmg siap kau. bukan sikit2 aku kene tipu. beratus2 jugak. yg busuk nama aku ni ha! yg kene maki customer aku jgk. mmg langsi gile pompuan ni. dari maklumat yg aku tahu, pompuan ni tipu org lain jugak. maknenyer bkn aku sorg partner die. mmg kembung la perut kau makan duit haram. bodo !

Credit to: Krie 


Hidup tak aman makan duet haram.

Bai.


12 comments:

  1. dah teruk sgt dh..memng dia nk bermalam kt lokap laa tu..dia ugut kita blk..klaka betul

    ReplyDelete
  2. dah teruk sgt dh..memng dia nk bermalam kt lokap laa tu..dia ugut kita blk..klaka betul

    ReplyDelete
  3. haha.. mmg dia nak kena. damn ! finally, smlm dia reply msg i bila i ckp nak report polis. ni msg yg dia reply :

    " if u dh ugut2 i ni i xbyr la. i igt br nk byr.xpela mcmtu.bt la ape u nk.ok.tq "


    hantu betulkan budak ni..

    ReplyDelete
  4. @krie
    Kite tgk smpai bile die nak lari huhuhu

    ReplyDelete
  5. :) td baru baca pasal shazleen nerina, saje try google... he he sampai le kat sinie...

    ReplyDelete
  6. tak kenal, just tau namanya dr bloger² yg dah terkena...

    ReplyDelete
  7. @abglan ye ke ? sape lagi? bole tahu? kumpul ramai2 buat report best gak ni. kat blog mira ni pon ramai yg dah terkena ade komen kat cni.

    ReplyDelete
  8. hye u..i pun dah terkena dgn perempuan ni,pasal rumah sewa,she owe my deposit about Rm500..sama mcm Krie,bila i cakap nak report police itulah yg dia balas. then,tak lama lepas tu,we all contact dia tak reply or pick up dah. T_T ..Dah tak tahu nak buat apa,lgpun its happen 8-9 month ago..bikin panas hati je kalau fikir pasal duit tu...

    ReplyDelete
  9. xsilap sy dia keje tm..ofis dia dkt airport subang

    ReplyDelete
  10. Sy br kena jugak br nie...geram btl...sakit hati dlm rm400 jugak la I rugi...

    ReplyDelete
  11. Sy br kena jugak br nie...geram btl...sakit hati dlm rm400 jugak la I rugi...

    ReplyDelete

This is best brooooooo!