Tuesday, February 1, 2011

Another 2 weeks & 5 days



Daisypath Anniversary tickers

 What to do on your 1st anniversary?

Selalunye lah kan gadis gadis a.k.a girlfriend girlfriend yg eksaited gila dgn tarikh tarikh keramat ni. Setuju tak korang?

Tarikh birthday si dia.
Tarikh 1st korang kenal
Tarikh 1st jumpe si dia
Tarikh 1st amek gmbr ngan si dia

dan segalanya yang pertama kali la kan. Sume nak ingt. betol tak?

tapi aku ni da la cepat pelupa. Ingt yang betol² penting jer. Macam anniversary, birthday dia n 1st date ktorang. Yang laen tu macam tak brape nak ingt. kene rujuk belog or rujuk diari bertulis untuk ingt balik. Ni lah gune nye belog! boleh bacae balik memory memory sweet sweet.

Korang yg loving loving couple ni penah buat ape utk 1 anniversary korang ek? boleh berkongsi cerita?

contoh nye macam Entry Loving couple ni. Suka sangat baca kisah dorang :) oh ya. Darleen masok contest CST Production. Korang vote la dia. Darleen tak suruh aku vote pon. Aku terbaca dkt web CST Production tu. Dah lepas baca entry darleen tu trus otomatik aku vote dia. Good Luck Darleen!

korang punye pulak?


8 comments:

  1. haa.. btul2.. candlelight dinner.. but u cook.. ur might as well korang picnic.. malam2.. tepi tasik.. cam best je..

    ReplyDelete
  2. hehe...mira, akak takde. habes tak ingat satu pon.uhuhuhu...

    ReplyDelete
  3. @Cik Bib

    akk tapi kite ingt 8/8/2002

    2002 ke ek? lupe la haha

    ReplyDelete
  4. mak aih...adakah itu tarikh kte "beradek-kakak"an?
    adeh...ni msti nengok kat kad kiut miut akak bg tu kan?heheh....

    ReplyDelete
  5. @Cik Bib kad tu mmg ade je kat umah. smpan lagi aritu nak wat entry tp scanner takleh gune plak. wuwuwu.

    tpi tarikh tu mmg int le. 8/8 :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!