Sunday, February 13, 2011

Entry gile perasan punye korang konpem menyampah

Hai nama saye Mira Edora , nama samaran saya Eira Syazira
K.bai.


Wakakka. Sumpah perasan kan aku? wakakak. Aku memula takde ah nak perasan cenggini. Orang yg ckp kat aku cmtu. Tah la bape ramai kate muka aku iras iras Eira Syazira. Tang mane yg same pon aku tak tau. Kebanyakan yg tegur aku cm Eira Syazira tgk gmbr ar. Tapi penah sekali aku rase malu gile kot, time keje kat MPH, aku tgh tolong sorang dak pompuan tgh cari buku dia.Time2 tu gak die ckp "Akk, muka akk cam pelakon dalam cite tu la. Eira Syazira" Hamek kau malu aku kt ctu gak. woi woi. malu woi. bangga ade gak ar Eira Syazira lagi cun melecuns woi. Slalu yg tegur ckp cmtu yg penah bekawan ngan aku. Ni org tak kenal kot. 

Ok dah. Korang muntah ijao la byk2. Sure korang ckp euwwwwwwwwwwwww gila perasan minah ni. Eira Syazira lagi cuns weyh. Ya ya aku tahu. 


Saje je bwt entry ni kasi korang menyampah lagi.Wakakkak

Mr Ayd lagi menyampah bace entry aku. Jap jap lagi ni mesti die ngutok aku la tu. eleh padahal time ngorat I dlu dia panggil I IraEdora. KAH KAH KAH


K bai.

30 comments:

  1. weyhh! betul laa nk sama =.= hahahaha

    ReplyDelete
  2. @Paan Jr ekkkeke nak sama tapi tak same kan? :P

    ReplyDelete
  3. pengsan T_________________________T

    tp mmg samaaa nasib baik ynn tak minat eira syazira so tak kisah lah hahahaha

    ReplyDelete
  4. @Liyana Lunia. pengsan? fuh nasib tak muntah ijao. =P ha akk pon tak mnt jugak. eceh. dan dan :P

    ReplyDelete
  5. same2...baru pasan..hik3.. (:

    ReplyDelete
  6. @.feyra khamsah. auw auw malu i. kat mane yg same tu u?

    ReplyDelete
  7. saya neyra shazeyra dan saya tak sama mcm eira syazira hahaha

    ReplyDelete
  8. serius, muke mmg ade iras laa...
    eh, akk pn cun gak cm eira syazira tue.

    ReplyDelete
  9. Mira mmg cantik...kalau dh make-up, lebih cantik dr actress tu ;)

    ReplyDelete
  10. @neyra shazeyra hehhe nama u betol mmg nerya shazira ek? sedap okay~

    ReplyDelete
  11. @nabielah woh eira syazira lagi double triple cuns dari akk wuuuu die kurus plak tu :D

    ReplyDelete
  12. @merahitujambu kekekk. malu i~ ape sume kate samo ni

    ReplyDelete
  13. @CikJAs = alamak. lecturer ku! cik jas pon bace ek? wuuuuu malunye saye T_T hehehe thanks cik jas!

    ReplyDelete
  14. @Cik Mirayeeeerrrr sila sila tulis lagi, janganlah segan & malu

    ReplyDelete
  15. Hehehe.. Ade lah ckit2.. Gambar yg 1st tu.. Ngee :)

    ReplyDelete
  16. sama!ada la iras2 tu...tapi tak taw tang mane yang same..

    ReplyDelete
  17. aah i baru nak cakapppppppppppp memang muka seirasssssssssssssssss :))

    ReplyDelete
  18. yup!....serupa tang mata n senyuman mira...

    ReplyDelete

This is best brooooooo!