Thursday, February 10, 2011

Korang tau tak mashed potatoes kat Popeyes sedap?


Balik keje tadi tetibe tringin nak makan Mashed Potatoes Popeyes yg sedap wa cakap lu. Sangat different taste dia dari Kepsi. Kuah dia ada cam campur² daging aym & herbs .tpi sedap la. ade rase pedas pedas sket. Korang dah makan?



Ops sori la. da nak abes baru aku tringat nak snap gmbr, Hikhik

 
Rupa asal Mashed Potato Popeyes. Googel-ing saje.
Nyummy!


12 comments:

  1. Penahlaa cuba sekali..nasb perut full masa tu..kalau tak mmg dh tibai yg besar punya.

    ReplyDelete
  2. memang sedap..sgt2 sedap..sy igt sy sorg je yang meminati..rupanya ada geng..

    ReplyDelete
  3. salu masuk Popeye beli mashed potato je. yang besar punya! hehe

    ReplyDelete
  4. xpernah mkn kt popeye..
    mcm sedap :)

    ReplyDelete
  5. sy xpenah rase...kekeke..singgap kejap...

    ReplyDelete
  6. @Feez Mior hahah i beli large terus okay. tak makan yg laen dah

    ReplyDelete
  7. @zetty lor awat singgah je? hehe cuci2 mata je ek

    ReplyDelete
  8. @Liyana Lunia. cube teraii. kat wangsa walk ade kan? haha aritu akk seludup masak mashed potatoes ni kat karoke wangsa walk tu ajjajaja

    ReplyDelete

This is best brooooooo!