Tuesday, February 1, 2011

Tade lagi FBlog. Belog tuka baju lagik


Morning u'all! Smlm i terasa macam nak tuka lagi template blog ni. Kali ni biase biase saje. Dulu kalo sape sape yg dah sedia maklum i pakai template ala ala facebook. Yup mmg semat gila. I teruja gila time mule² jumpe template kat Rindas Blog. Tapi i decide nak tuka template. Sebab ape ? saje saje. Nak terai ngedit sendiri.

Taraaa ni la hasilnye. I private blog i smlm. Hasil i buat sendiri. I banyak blaja dari tutorial² rakan rakan yg superb pasal HTML ni. I refer 3 belog di bawah untuk hasilkan belog i sekarang ni. Dorang ni sume otai otai belog weeii. Jangan maen maen. Bek korang pegi terjah belog dorang .





I mmg tabik la kat dorang ni. banyak lagi benda i kene belajar dari tutorial tutorial dorang. I suke edit gmbar. I suke tgk dorang punye header. comel comel dan gorgeous gorgeous sangat.


I suka header baru i tu. Sbb i dah reti buat header sndri.!! Yeayyyyyyy !! Sile tepuk tangan. Header i tu men cincai cincai je. I nak polish kesenian mengedit gmbr i. Eceh kesenian lah sangat kan. Kalo tgn tu mmg tak seni burok jugak la i buat. HAHA.


Tapi kat tak boleh belah kenapa mesti Pink? i macam tak boleh belah. Pink pulak yg i pilih. I pilih warna laen macam tak sesuai pulak dekat belog i yg tak berapa menawan ni. Takpe nnt i jumpe warna yg cun-melecuns-untuk-belog i tuka la lagi. *kalao i rajen*


Okelah you alls. Ape pendapat otai otai belog dgn beog i yg i edit sendri tak pakai template org laen? Hiks~


tetibe entry ni ber'i' 'i' pulak kan. geli bulu idong i.


Ari ni cuti. boleh la i blaja lagi.
Oke bai.


8 comments:

  1. phewitttt ;p suka suka sebab kak mira pndai buat belog tak nampak semak :D sebab selalunya blog 3 column ni memang senang nak nampak semak <3 congrats congratsss ;p

    andddd nampak berseri la sbb fblog kan itam putih je kan, kali ni ada pink2 sedapppp mata memandang. ewahh banyak comment haku ni kehkehkeh ;p

    ReplyDelete
  2. @Liyana Lunia.

    Lallala. thanks ynn! kalo ade tutoria best2 agi buat tau. hehehehe. sukaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. @merahitujambu

    thanks babe! haha i tak bape suke pink tp tetibe pilih pink kahkah

    ReplyDelete

This is best brooooooo!