Wednesday, March 23, 2011

Bila kekasih hati mula buat perangai gila

Bila kekasih hati datang perangai gila²


Paham ke paham? Korang mesti tapaham kan? Haaa boleh pulak i nak post status gitu kat fb kan? Kejadian berlaku time i tinggalkan fb i kejap sbb nak iron baju besok nk keje kan. pastuh i cam terlame sket sbb kekemas beg sket ape sume kan. tetibe si dia msg

"Sayang, lame lagi ke.? :)"

I time bace msg tu cm pk len macam je care die msg ni pastu i reply la

"Jap ye syg da nak abes da kekemas beg skali tadi"

pastu die reply lagi 

"Lelame pun takpe. hikikhik"

Ni len macam je ni mesti die wat sumthing ni. trus i bukak FB i gune. Dah agak dah! Kan betol!! Bile die msg gelak 'Hikhikhik' tu ade la mende die buat.


Tgk bwh tu plak. I yg bwt status tu. dlm masa i on acc fb i, si dia pun on fb i. so org2 yg bace status da komen2 i sume cam penin Ha Ha Ha. tgk tuh bole plak member i ni ckp suke tgk kitorang gado? T_________T


Pastu ape lagiiiiiii i buat serangan balas!! Ha Ha Ha. I gune account FB die i post status bawah ni! HA HA HA



Ingatkan lepas i dah buat serangan balas si dia da senyap da tak buat dah. Sekaliiiiiiiiiiiiiii



Tgk la bape panjang komen2 tu. Korang bace paham tak? Ha Ha Ha. Time tu i dah nak majok dah. Pastu baru si dia gune acc fb dia blk. Dia msg i reply lelambat. konon cam majok ah kan. Pastu last2 die pon majok skali. Gewaaaaaaam tahu! 

Ekceli i tak marah bebetol pon dia wat cmtu. Sbb i tahu dia mmg suke gegurau gitu. Tapi saje je ngade nak dia pujuk. Konon ah majok. Ha Ha Ha. Tapi geram jugak ar bila org komen komen cm benda tu i bwt kan. Tapi ape ade hal. i tabuat pon. kehkehkeh. 


Syg!!Jgn bwt lagi okeeeyy.?? Kalo tak banje Tutti Frutti, Pizza Cheesy, Baskin Robin, Mekdi, Pecal Lele, Iphone4!!! Gewaaaaaaaaaam!!


p/s: dia adalah kawan, lawan, cinta, sayang. dia adalah tmpt mengadu, begaduh, manje, susah, senang. He can be sooooooooo sweeeet n soooo romantic. he also can be soooooo garang. I Lebiyuu sayanggg =D



Thx for reading!

16 comments:

  1. hahahahaha..perangai cik abang ko ni lebih kurang mcm perangai pakwe aku wei..hahaha..ske2 je buat status kt wall aku.. =_="

    ReplyDelete
  2. hahaha.. kalau bf mira buat.. memang kena sepuk.. takat ni baru rajin2 spam2 wall je.. =)

    ReplyDelete
  3. @✿....rossa alina....✿ hahha tapi maybe sesopan je die wat kan? rase nak ketok je kan? hahah. gerammmm

    ReplyDelete
  4. @c.i.k.a.m.i.e.a kikiki cer terai wat gitu kt wall die mesti best! haaha

    ReplyDelete
  5. selalu sy yg buat kt bf sy...ehehehe
    suwitt jeeee

    ReplyDelete
  6. haha! comel habes korg ni. terign gk nak buat status kt wall tunang. tp takut kena penampar ja kang. nghahahaha.

    ReplyDelete
  7. @Nurul Huda Rahim hahahha tahu takpe. dlu ade gak nak bwt status cmtu kat wall dia. tp cam tak brani kan. skang ni die start dlu, mmg tunggu mase je la lepas ni hahahha

    ReplyDelete
  8. hahaha..gegaduh manja mira. tapi teruk ah ady. ade ke dia siap chat ngan akak lagi tau..igtkan kamo.naseb bek tak bocor suma rahsia.HISH~

    ReplyDelete
  9. @Cik Biblorh ye ke kak? die tak btau plak die ade chat ngan akak. nak kene si buncet ni.

    ReplyDelete
  10. comel sgt kut kamu berdua nie !!suka !!

    ReplyDelete
  11. @nuraitul ahhahha klaka pon ade kan? tp i gerammmm gila

    ReplyDelete

This is best brooooooo!