Wednesday, March 9, 2011

Buffered Earning Nuffnang & Churp Churp

Dah bekurun tak dapat BE tu dia RM0.05sen BE dr Nuffnang
RM0.05sen pon jadi la

Last aku cashout ni ha


Last thn 2009 woi. Skang da 2011. Lepas 30 Jul 2009 smpai skang earning aku ni je ha


2 taon ngumpul tu je? Jadilah kan. Bole cashout tp malas la. siket je baru tu. Hukhuk
Laen la cam blogger² femes Cashout smpai 2k pun ado korang tahu

Name pon Bukan Seorang Blogger Tegar kann
Tp munasabah jugak last year aku mmg tak aktif langsung blogging.


Taon lepas taon paling busy kot? 
Busy lah sangaaaaaaaaaaaaatt~
*blueeeeeeks*



Tahun ni pulak aku join Churp Churp. Churp churp ni boleh katakan anak kepada Nuffnang la. Advertise & earn money. Tak susah pon. Setiap advert yg korang advertise tu ade tulis brape yg korang akan earn per unique click. Cth nye cmni



Earning aku dah brape? Korang kira la sndri. 
Tak byk tp simpan utk tabung kawen pun ok gak kan? :)




Camne nak join?
Klik gmbr bawah ni & sign up !





Ade ape ape nk tnye? Sila jgn segan bertanye ye



Okthxbai!

9 comments:

  1. hu3
    sis
    ezy pown same la
    nuffnang baru rm50 jek
    sedey~

    ReplyDelete
  2. @ezy eizyanie heheh takpe exy kte kumpul lagi bebanyak ye :D

    ReplyDelete
  3. malas nk ckp bab ni..memang ckit..ke sy masih x th caranya??

    ReplyDelete
  4. @merahitujambu maybe? sy pun same. tgk la earning tu 2taon tu kumpul huuhuh

    ReplyDelete
  5. herk hek hek =) mmg tak join churp2 nih..

    ReplyDelete
  6. @miss lolly a.k.a luvfareda hikhik awk tayah join churp churp pon tape. Nuffnang awk hebat :D

    ReplyDelete
  7. ni yang ada tweeter je eh leh join

    ReplyDelete
  8. @merahitujambu eh tak la yunkk. tak ade twitter pon boleh join. boleh promote advt kat facebook or ym or etc :)

    ReplyDelete
  9. dengan nuffnang nie kene banyak bersabar...
    dengan churp churp nie pula kene pandai menyebar (kan link)
    my etech9[dot]com

    ReplyDelete

This is best brooooooo!