Wednesday, March 30, 2011

Contest Follower ke 550 Cik Mira Edora

STICKY POST. SCROLL DOWN FOR THE LATEST ENTRY :)

Eh hai. Tetibe rerase cam nak bwt contest plak kan. He he he. Ini first time senanye nak wat contest contest ni. Tiada paksaan dalam menjoinkan diri dgn contest ni ye. 

Here we goo

Contest nye senang je. I nak cari follower bertuah ke-550. Haaaa senangkan kan? So cmni syesyaratnye (rosak bahasa)

  1. Terbuka kepada semua blogger. So means yg ade belog je la kan
  2. Dah kate nak carik follower ke 550 so mesti la follow belog ini Belogpage skali. Ni utk menyenangkan korang bile i umumkan pemenang contest :)
  3. Contest ni terbahagi kepada 2 category. Category pertama, new follower. Category kedua, follower sedia ada. Means korang mmg dah follow belog i la kan. Paham ke paham?
  4. Utk category pertama, NEW FOLLOWER. Kepada NEW FOLLOWER ke 550 yg bertuah sila bwt entry pasal contest ni kat belog korang, Print screen kotak n gmbr follower yg bertulis Followers (550)dgn title Contest Follower ke 550 Cik MiraEdora n drop link entry tu kat cni.
  5. Utk category kedua, FOLLOWER sedia ada. Print screen gmbr kotak follower yg bertulis Followers (550) bwt entry pasal contest ni dgn title Contest Follower ke 550 Cik MiraEdora.
  6. Utk kedua-due category, copy dollydle kat atas tu, then tepek kat entry belog dan sila nyatakan 5 perkara/benda  tentang i.
  7. Jangan pulak korang yg da follow pastu unfolow balik. TAK ADIL tahu?
*alert
screenshot gmbr kotak follower macam bawah ni


Macam mane pemenang dikira? 
Ada 2 category
Tapi hadiah i bagi 4.
Category pertama dah sah sah sorang je pemenang.
Category kedua i bagi utk 3 contestant yg bertuah.
Category kedua ni i akan cabut undi gune random.org ye
So means 4 orang akan dapat hadiah

Hadiah rahsia boleh? Keh Keh
Okay okay
Setiap pemenang akan mendapat barangan dari Marks & Spencer
Barang ape? Rahsia. :D

Tarikh tutup bila dah smpai follower ke 550


Hikhikhik i tahu trick korang, sume tanak follow sbb nak tunggu yg ke 550.Korng tak bace latteww syesyarat nye. bukan org ke 550 je yg menang, yg dah follow  then dapat captured screenshot 550 follower tu pun akan dapat hadiah jugak 


UNFAIR tahu if korang unfollow then follow balik. I dapat detect! He he he



Ade rezeki lebih buat contest lagi :) 




p/s: contestant dalam MALAYSIA sahaje ye :D


p/s/s: Sekadar blogger biase yg nk buat contest yg bese bese je.

Kthxbai.

40 comments:

  1. 'dah kate nak carik follower ke 500' = bukan 550 ke? hee

    ReplyDelete
  2. @neyra shazeyraOH yee thanks neyra!hehee dah betolkn. #typo la pulak

    ReplyDelete
  3. xpe mira..1st trial kn.mak aih..leh tahan ssh ni.kne selalu la skodeng cni.hehe..abg nk jd follower ke 550 tu! :D

    ReplyDelete
  4. konfom takkan ade nak jd follower sebab sume tunggu angka 550. hahah!

    ReplyDelete
  5. @Abang Stalker hehe takpe. lame lagi tu nak smpai 550 haha :D

    ReplyDelete
  6. @SYAZIELAR hahaha bukan follower ke 550 pon bole menang! :D

    ReplyDelete
  7. :) baik la mira.abg akn selalu skodeng blog mira yg cute ni supaya abg jd follower ke 550.tgk la nti..hihihi..*akal jahat jp

    ReplyDelete
  8. nice contest...me akan tunggu smpai jadi 550

    ReplyDelete
  9. @Abang Stalker kahkahkah siot jer. dah tau dah mesti ade yg nk pollow then unpollow balik. hahaha. dun worry yg no follower 550 dapat hadiah, yg follower sedia ada dapat screenshot 550 tu pon dapat hadiah. :D

    ReplyDelete
  10. abg x zalim nk unfollow blk ni.. :) xpe,nti kang lunch free ckit abg bt en3 tuk contest mira ni k.promote2! :D

    ReplyDelete
  11. NAK CONTEST LAGI..MUNI DA XLEH JADI FOLLOWER KE 550 DH COZ BR JE FOLLO..MACAM MANE?ekeke..KAMI NAK CONTEST LAIN!!!hihi..jgn maraaa

    ReplyDelete
  12. @munira hashim hahah. still boleh menang la muni! dah bace betol2 tak syarat2 kt entry tu? ihihih

    ReplyDelete
  13. hye cik mira..
    chara join..

    http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/03/contest-follower-ke-550-cik-miraedora.html

    kalu salah inform yer...hehe

    ReplyDelete
  14. cik mira: i be ur follower num 505...special sbb name same..hihiihi

    ReplyDelete
  15. @♥CHaRa♥Hye chara! thanks for joining. btw, datang singgah blk slalu kt belog ni utk printscreen follower ke 550 yerr? not now tau.. sbb follower blum cecah 550 lagi ;)

    ReplyDelete
  16. @Amira is mira Yeahh! gimme five! hehe.Name penuh ape mira? :D

    ReplyDelete
  17. good luck sume !!! *bg sokongan aje =)

    ReplyDelete
  18. waaa~~ kne tunggu 550 follower ni..hik3... ^_^
    *tunggu dgn pnuh patient

    ReplyDelete
  19. @Epy Ain jom join ! :D mane tahu ade luck kan? :D

    ReplyDelete
  20. @gadisBiasa hikhik. thanks awk! promote la kat kawan2. nnt tayah tunggu lame2 :D

    ReplyDelete
  21. cik mira sudah mulai aktive dgn bloger seprti dulu..like!

    ReplyDelete
  22. @merahitujambu hahahha! thanks! akan meneruskan kerjaya blogging seperti dolu. thanks!!

    ReplyDelete
  23. err, tunggu untuk jadi follower ke 550.. laalallaa.

    ReplyDelete
  24. @zalizaluhikhik boleh2 kena slalu jenguk belog i la :D

    ReplyDelete
  25. ni email mira.. amirah_2404@yahoo.com.my..... hehehhe add ym mira pown ok gak

    ReplyDelete
  26. mira punya facebook mira edora add melalui email kt atas tu ok :)

    ReplyDelete
  27. hadoi...
    sume tgh tggu nk follow 550 :D

    ReplyDelete
  28. adakah Peja follower ke 550??? hihihi

    ReplyDelete
  29. @Peja adakah anda? ade captured kotak follwer x?

    ReplyDelete
  30. @Pacek ABU sifir bwt masa ni kte tgk awk no 551 :P dapat captured yg 550 tak?

    ReplyDelete
  31. abg join!da captured follower ke550 mira. ;)

    http://coretanakhir.blogspot.com/2011/03/jom-join-contest-cik-miraedora.html

    ReplyDelete
  32. org 1st tau printscreen ni..:)

    http://coretanakhir.blogspot.com/2011/03/jom-join-contest-cik-miraedora.html

    ReplyDelete

This is best brooooooo!