Wednesday, March 30, 2011

Fuh fuhhh dah smpai 550. sape pemenangnye?

sesape ade yg dah captured ke 550 tu??

dah lebih da tu tgk. haha. Ade takk? kalo tak de no 550 tu je la jadi pemenang nye :D

i tungguuu entry korang yg dapat captured tu~


no 550 tu sorang je yee. korang jgn unfollow follow back pulak sbb nk dpt 550 
hikhik
sbb i da tawu sorang je tu 550


pemenang 550 sila lapor diri :D




UPDATED



I menunggu submission entry korang korang yg dapat capture ape yg I nak. Paling lewat esok jam 11.59pm.


I anggap mmg takde submission entry korang ye. New contest on the way

Kalo tiada sebarang submission hadiah hadiah tersebut akan di carry forward utk contest seterusnya. Thanks korang! 




20 comments:

  1. alahai, Peja dah capture tadi 550, tp xsmpt save, silap tutup plak.. uwaaaa

    ReplyDelete
  2. @PejaAdehh. acane tu peja oi~ huhu tak bace syesyarat yee

    ReplyDelete
  3. dah baca... tp masa nak print screen, ade customer dtg... sembang2 kejap, pastu blog duk dalam energey save mode... time nak print screen, page dah refresh.. dah jadi 553...

    ReplyDelete
  4. alahaiiii...huhuhu...baru semangat na bat en3 bout contest neh

    ReplyDelete
  5. @Peja

    Aiyooo. susah la camtu encek. T_T

    ReplyDelete
  6. abg join!!!!!!

    http://coretanakhir.blogspot.com/2011/03/jom-join-contest-cik-miraedora.html

    hehehe...nk hadiah!

    ReplyDelete
  7. @Abang Stalker er er T____T macam tak betol je abg captured tu.. mira nak yg tulis 550 sahaje T__T

    ReplyDelete
  8. ala...nk yg 550 r eh?x blh join r cmni...abg xde la dr pg td..bru dpt on9 ni. :( xpe la..nangis jp

    ReplyDelete
  9. @Abang Stalker tu tal. mira pon nak nages gak T_T tiada yg submit entry 550 sahaje. sob sob. bwt contest laen ok tak?

    ReplyDelete
  10. abg rs klu xde sorg pun yg dpt captured 550 smpai 11.59pm esok,mira bt je la cabutan bertuah utk follower yg dpt captured 550 even x sprti yg mira nk.mcm abg pny tu..

    ok gk mira nk bt contest. :) biar yg simple n fun k dik.

    ReplyDelete
  11. xpela, Peja tarik diri jela... dah sedih ni T_T

    ReplyDelete
  12. @Pejajgn sesedihh. mira akan buat sesuatu esok. sbb takde lagi yg submit ape ape entry kat mira. so stay tune yee namau sesedih dah :D

    ReplyDelete
  13. i'm followers yg ke-555...aahaaa lg comel angkA tuh..hikhikhik

    ReplyDelete
  14. @Nisa Basid mmg terbaik! hihi. nnt join contest terbaru ye :D

    ReplyDelete
  15. hihi... InsyaAllah...sy bwu je pndy bebelog ni... jemput la ke blog sy... http://cik-misi.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. menariknyaaa.... hehehehhehehe... next contest apa?

    ReplyDelete
  17. @Nisa Basid hihiih dun worry. blogging best! keep on writing okey. jap lagi kte terjah belog awk! :D

    ReplyDelete
  18. @athirah heheh tunggu sat lagi auto publish :P

    ReplyDelete

This is best brooooooo!