Thursday, March 17, 2011

Gambar asal di doodle kan. Omeyyyyyy!!


Dollydle Ady  Mira

Gambar asal

Same tak same tak? Ade seakan akan kan kan? Omey gileeeeeeeeeeee. ittew ukee angat.  Dem ah. tetibe sebut bahase uewww uewww neh. Sepatutnye kn dlm gmbr tu kn pakai baju kurung kan. Hihihi tuka sket jadi pkai suar + tshirt + cardigan. Ady punye gmbr tu sebijik kan? tang rmbut, senyum ngan janggut. Hensem!  Skang ni tepon ktorang 2-2 gune wallpaper ni kat hp masing masing. Ady pun ckp cute gilaa! Die tatau pun aku tempah dollydle ni kt Amar. Dapat je dollydle ni dari Amar trus aku mms kat Ady. Sekali tgk dah tau dah gmbr mane yg  di ambik dan di doodle menjadi sekiut ini! Tapi die ckp patutnye aku gemuk die kurus. tp terbalik dlm dollydle tu. HAHAHA. 


Hamagaaaaaaaaddddddd Sumpah kiut gila!
Ni plak standard dollydle. Ekceli gmbr standard dollydle tu aku bagi gmbr yg ni ha. 




Aku tak terpk pon nak tuka jenis baju laen ke ape kan. Amar suggest kan jadi cm Dollydle tu. Comel gile kan? :D Amar tanye nak tmbah accessories ape ape ke. Aku punye la blur time tu. Tetibe trngt bunga. Kenapa bunga? HIHIHI. sbb seumur hidup aku, tak penah dapat bunga dari sape sape pon T____T cian tak?

Sekali tempah smpai 2. Heh heh heh. Tamak betol. Bukan ape. Amar baru je bukak tempahan utk dollydle ni. Aku mmg dari dlu lagi adore die punye dollydle. So tempah la skali 2. Sblm die dapat banyak tempahan. Baik aku tempah skali 2. Heh heh heh. 

Amar sangat lah bertgn seni.Jeles weh ngan dia. Comel gle die wat dollydle. Dah la muka sejibik cam Diana Amir.Jelesh! Sedikit info tentang Amar. Seorang pelajar pergigian  tahun akhir di Indonesia. Merupakan tunangan orang. Bakal membuka klinik gigi sendiri 1 hari nnt. INSYALLAH. 

Korang nak jugak?


dan tekan sini utk personal blog Amar Belog Cap Ayam

Thanks Amar Amirah Radzi for this cuteeeeeeeee Dollydle.






notakecik: Tlg jgn copy gmbr dollydle tu ye. sape copy tgn kudung. Heh heh heh

14 comments:

  1. comelnyeee.. nak juga laa nanti nak order kat amar.. hee~ Dollydle preggy mommy teehee~ :D

    ReplyDelete
  2. waaahhh comel..yg dah dollydle je la..yg btol2 xcomel pn..kahkah.. ;p

    ReplyDelete
  3. OMEINYAAAAAAAAAAA kak mira, dollydle tak omei tak tak ! *jeles*

    ReplyDelete
  4. @Atiqah Adnan hihih tempah la. anda pasti puas hati :D

    ReplyDelete
  5. @✿....rossa alina....✿ hahaha. dollydle tu mmg comell. gmbr asal gorges & handsome je :D

    ReplyDelete
  6. @Liyana Lunia. akk yg omeey ke dollydle yg omey? ekkeke ala yiying dapat free lagiww. omey jugak tahu! ^____^

    ReplyDelete
  7. comel la sangatttttttttttttttttt..br pasan ader janggut kat katon tu ek

    ReplyDelete
  8. @Anonymous hihi omey la. Kalo x awk x wat wallpaper kt hp. Hihi

    ReplyDelete
  9. DEM !!! COMEL GILE !! ARHHH *PEMSAN ! :D

    ReplyDelete
  10. @Cik aPpLe eh jgn pemsan~ nnt tadapat join contest :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!