Tuesday, March 8, 2011

Give Away by Ezan





Ni pestime aku join giveaway giveaway ni. 
Pestime jugak aku join giveaway dari Ezan.
Senang je syarat² die 

SYARAT-SYARAT YANG PERLU DIIKUTI :

1) buat satu entry, dan letak title "giveaway by ezan"  dalam entry tue, letak sekali banner yang dekat atas tue.  
2) tak perlu nak follow-follow nie, tak wajib pun, cuma pastikan korang rajinlah singgah blog aku nie untuk tahu update pasal giveaway nie! lagi satu tak payah letak banner dekat sidebar korang okey :)
3) lepas dah buat entry semua, korang tinggalkan link dekat entry nie okey
4) giveaway nie akan berlansung selama 2 minggu sahaja. tarikh tutup ada dekat banner tue

pemenang akan dipilih melalui random.org senang sikit kerja aku, tak adalah pening-pening nak fikir pemenang nanti. so aku akan pilih 2 orang pemenang sahaja. hadiahnya hanyalah design header blog + watermark sahaja yea,  hanya tue jew mampu aku bagi, hehe sorry kalau hadiah tak menarik :)


Haaaaaaa design header ngan watermark tu yg aku nak tuuuu. Header ezan bwt menarik tertarik kau mmg debob la ezan! Jeles gwa tgk header dia yg cecomel gitusss Satu lagi watermark tu haa. fuhhhh


Kalo menang alhamdulilah


jom join korang!




1 comment:

This is best brooooooo!