Thursday, March 24, 2011

Review m'review belog by Mira Hussin




saya minat nak direview oleh mira hussin kerana nama kami same! nama i mira. nama dia pun mira. tp i mira edora. edora tu bukan nama sebenar. 

Selain itu i berminat utk direview oleh mira hussin sbb i baru nak aktif balik dalam berblogging ni. Sejak suam suam kuku je dgn berblogging before ni, visitor pun tak bape nak ramai. Ade yg kate i sombong. tp tak. sape kenal i tahu la i macam mane. 

Selain itu (bpe byk selain itu tah) boleh tgk sendiri ape yg mira hussin nk review pasal blog i. Lain org lain pendapat kan? Review yg baik buruk. slalunye org akan ckp mende bebaik je. mende beburuk kadang org cm tak smpai ati nk ckp kn? sbb utk menjaga hati org tu. tp tape. i dgn hati terbuka nk dgr pendapat mira hussin tentang belog i :D

Selain itu lagi sape sape yg nk direview oleh Mira Hussin sila klik sini. Tarikh tutup 12 malam karang.


2 comments:

This is best brooooooo!