Thursday, March 3, 2011

Traffik suam suam kuku pon dapat income hebat dkt Heartbeat!




Dah bape lame aku cek nuffnang tak begerak gerak pon earning aku. jgn kate BE. yg bukan BE pon tadew. hukhuk Jalan jalan belog sherah, dia kongsi cmne dia dapat income ngan heartbeat. Seminggu je da bleh cashout wehh. 

Heartbeat salah satu cara nak wat side income dgn blogging. kalo tak blogging pun takpe. korang bwt side income dkt social network yg laen. FACEBOOK, TWITTER, YM & etc. Tak pecaya? meh ikut step step kat bawah ni. Senang jer. Belum cuba belum tahu kan?



STEP BY STEP 

1. Mula mula klik sini dulu untuk ke website diorang.


2. Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.




3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.




4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.


6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.




7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.


8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)




9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.


10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate

11. So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > save. Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. :) 



Nah amek tgk Sherah nye earning. mane aku tajeles? T___T


Setakat 4 hari aku join heartbeat ni, peningkatan memberangsangkan. Tp aku tak earning laju cam sherah. sbb aku kan malas sket. kehkehkeh

RM0.04 per genuine click.

by the way, status gliterati nuffnang takkan berubah. Sbb heartbeat ni dia jual barang, 
bukan promote advert :)





SELAMAT MENCUBA
Benda baik kita kogsi dgn kawan kawan :)





Credit to: Sherah's blog for the tutorial

11 comments:

  1. bila dapat earning baik pun share la ye cik mira. hehe

    ReplyDelete
  2. ooo menarik jugak erk.tgnk ramai org duk letak heartbeat..nanti kalau sy rajin nk letak gak lah...

    ReplyDelete
  3. @fz baik la paeh. aku banje roti canai kosong sekeping. ok la tu kan? :P

    ReplyDelete
  4. @Kumbang Jingga hehe mula2 i pon malas jugak. tp tgk earning cm best je try la jugak :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..

    first time singgah blog ini..folo blog ini..

    saya punya HB singgit pun tak cecah lg heheheee

    ReplyDelete
  6. @merahitujambu terai terai. tekan banner atas tu :D hehe

    ReplyDelete
  7. @sahromnasrudin w'salam. thanks sbb singgah n follow :D same la kte. baru daftar kan. hehe nk dkt singgit dah wee

    ReplyDelete
  8. I want to say thanks a ton for the effort you have put in writing the post on the subject of car rental calgary ca.
    I'm longing for the equivalent high quality content from you later on also. The fact is, your thoughtful composing abilities have encouraged me getting my personal blog at this time. Actually, running a blog is spreading its wings fast. Your publish is in fact a good example of it.

    my homepage - bilbao car hire

    ReplyDelete

This is best brooooooo!