Thursday, March 17, 2011

Unexpected blogger is back!



Satu ketika dlu, aku start blogging bila aku bace minah ni punye blog. Time tu zaman 2008 - 2009. Time tu mmg aktif gile ah blogging. Aku kawan rapat ngan die satu ketika dlu pun sbbkn blogging. Slalu gak ktorang hangout same. (slalu ke?) ade la 2 3 4 kali kot?

Pastu sesejak die da smbung blaja kat UKM beberape thn lalu die da jaraaaaaaaaang berblogging. smpai die close blog tu. tah bile die close pon aku tak pasan. HAHAH aku pon thn lepas jaraaaaaaaang berblogging. So macam dah jarang dah contact. Dah lame tak hangout sesame. da lame tak borak. da lame tak gossip².

Ini gambar tahun 2008 ye

Ni cite kami dolu dolu

Sunway Pyramid (zaman kegemilangan aku gemok)
Besday anak Shamsul Ghau Ghau (zaman kegemilangan aku gemok)
Ade lagi mane tah entry time ktorang g soping raye. Tak jumpe plak

Yang ni the latest 


Welkam bek Syaziela Sadiron a.k.a Keding!



6 comments:

  1. tahu tak sebab korang berdua lah yiying wujuddd dlm dunia siber HAHAHAHAAH

    ReplyDelete
  2. ni yg raso nk gelak panjang nih. hahahaha. menggelaba la wey panggil aku keding. aku da gemu ah skarang. tlg saya herbalife! kekekeke. rirek rirek, baru ade 1 entry kut, jgn show off sgt, malu den :P

    ReplyDelete
  3. @syazielar hahaha ape ade hal.. kami nantikan entry2 terbaru ko. :D

    ReplyDelete
  4. sy dulu pon pengemar baca blog beliau..skang ni beliau buat blog baru kan.kan

    ReplyDelete

This is best brooooooo!