Tuesday, March 29, 2011

Update contest: 8 orang lagi lolll

Hahahahaluuuu ! 
Setelah hampir seminggu mewujudkan contest yg tak seberapa ni, 
sekarang tinggal lagi 8 org sahaje utk mencukupkan 550 org followers. 

Ape lagiii. Cecepat ! Tgn dah gatai nk kuaq duet bli barang Marks & Spencer utk korang neh.
Keh keh keh

Untuk keterangan lanjut sila Contest Follower ke 550

pstt pstt bace betol betol syesyarat tu yeee. Kalo ter disqualified nnt jgn maraa
^_____^


Hikhikhik aku tahu trick korang, sume tanak follow sbb nak tunggu yg ke 550.
Korng tak bace latteww syesyarat nye. 
bukan org ke 550 je yg menang, yg dah follow  then dapat captured screenshot 550 follower tu pun akan dapat hadiah jugak


kbai!

No comments:

Post a Comment

This is best brooooooo!