Thursday, March 24, 2011

UPDATE: Contest Follower ke 550 Cik Mira Edora


Seperti yg korang sedia maklum i ada bwt contest utk Follower ke 550. Bukan utk follower ke 550 je taw. Utk yg dapat captured gmbr kotak follower yg bertulis 550 pon ade.


Thanks utk korang yg sudi mengfollow belog i yg pink de bush ni. Hi Hi. Nampak nye lagi 38 org follower utk cukupkan 550. Smbutan agak menggalakkan selepas entry contest di buat. Sesape yg blum tgk syesyarat contest tersebut meh klik sini



*********************
  1. Terbuka kepada semua blogger. So means yg ade belog je la kan
  2. Dah kate nak carik follower ke 550 so mesti la follow belog ini Belogpage skali. Ni utk menyenangkan korang bile i umumkan pemenang contest :)
  3. Contest ni terbahagi kepada 2 category. Category pertama, new follower. Category kedua, follower sedia ada. Means korang mmg dah follow belog i la kan. Paham ke paham?
  4. Utk category pertama, NEW FOLLOWER. Kepada NEW FOLLOWER ke 550 yg bertuah sila bwt entry pasal contest ni kat belog korang, Print screen kotak n gmbr follower yg bertulis Followers (550)dgn title Contest Follower ke 550 Cik MiraEdora n drop link entry tu kat cni.
  5. Utk category kedua, FOLLOWER sedia ada. Print screen gmbr kotak follower yg bertulis Followers (550bwt entry pasal contest ni dgn title Contest Follower ke 550 Cik MiraEdora.
  6. Utk kedua-due category, copy dollydle kat atas tu, then tepek kat entry belog dan sila nyatakan 5 perkara/benda  tentang i.
  7. Jangan pulak korang yg da follow pastu unfolow balikTAK ADIL tahu?


************************

Korang boleh jugak promote contest ni kt belog korang. I tak sabar nak bagi hadiah kt korang ni. He He He


Till then. Bye!



p/s: time kot office ni x sempat nak belog walking la. sorry ya!

5 comments:

  1. kalau byk follower nak gak letak, tapi.. ade 4 ketol je..hahaha

    ReplyDelete
  2. @Miss Anne dun worry anne. akk memula dlu pong gitu jugak~ rajen2 belog walking :)

    ReplyDelete
  3. @✿....rossa alina....✿ boleh je ros! haha follower aku tak ramai cm ko ! :P tlg pomote contest :P

    ReplyDelete

This is best brooooooo!