Friday, April 15, 2011

About 7 Hours Ago with Says.my


About 7 hours ago i joined Says.my and got RM3.20. Mane nak dapat ceqqq? Yee aku baru join Says.my ni even sblm ni penah nmpak Says.my ni. Tahu Nuffnang? Tahu Churp churp? haaa Says.my ni pun lebih kurang jugak. Korang hanya perlu bagi info² yg ada kat Says.my and spread to others. TAK ADA BLOG PON BOLEH! ada FB? FRIENDSTER? MYSPACE? ape ape je SOCIAL NETWORKING yg laen pon boleh. :)

Skang ni Says.my nak celebrate birthday dorang yg ke 3 tahun. Birthday Bonus smpai 17 April ni je beb. same jugak dgn birthday my blog ke 3 tahun!!  Dorang punye birthday, korang yg boleh dapat hadiah tahu? 

We're gonna party like it's your birthday! profile image

Tgk la sini, bape ramai dah menang adiah best best. cash worth of 1k pon ade woii





credit pic: http://blog.says.my/


Ape tunggu lagi awk awk. Rezeki jangan ditolak. 
Cume perlukan sedikit kesabaran saje :)
Says.my


UPDATE:
Dari RM3.20 dah naek RM4.6 kejappp je kan?


UPDATE
dari RM4.6 dah naek RM10.0 tak smpai sehari lagi :)







11 comments:

  1. time ksh info cikmira..nk try jugak laa jana..=)

    ReplyDelete
  2. @Syazielasile sile join jana pendapatan :D

    ReplyDelete
  3. jeles dengan katooon! hahaha

    ReplyDelete
  4. nak try jgak laa....
    thnx kak mira 4 diz info...^_^

    ReplyDelete
  5. @CikBulat huuhuh katoon yg tiada di mana mana :D copyright tuuu

    ReplyDelete
  6. wau . cepatnyer duit tambh hehe mai baru RM 2.40 jek .

    ReplyDelete
  7. @Maisarah Khalisahhehe alhamdulillah rezeki. mai kene rajin je pomote :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!