Friday, April 15, 2011

Aku menyampah benci meluat dgn orang macam ni


Orang mntk tolong aku tak kesah. Selagi aku boleh tolong aku tolong. Mane mampu aku tolong tolong. Takde la nak berkire pon. Tapi kalo org dah tolong kau tp gaya kau tu macam kedekut dan tamak haloba aku nak tolong pon pikir 2 3 kali. Bukan nak mntk balasan pon. 

Dah tu time ko perlukan pertolongan je kau carik aku. Ingt aku ni tmpt menyelesaikan masalah a.k.a badan kebajikan masyarakat? Serupa macam kau tgh susah je kau carik aku. Time gile happy gembira ape sume ade ko pikir pasal aku? Takkk. Dan sebab itu aku makin menyampah dgn kau

Orang yang suka cakap tergantung. Nak bagi tahu sesuatu pastu kau diam macam tu jek. Eh macam harem tahu? aku rase nak sepuk sepuk jek. Kalo tanak bagi tau TAK PAYAH CAKAP. tak payah nak buat ayat "nk g tau ko 1 benda ni" ehhh aku dok la tertunggu amende kau nak cakap. Pastu sepatah harem pon kau tak cakap? "Nantilah aku bg tahu" ehhh ni lagi satu pesen ayat. aku cukup tak gemar okay. nk bg tau bagi tau direct. tak payah la tesekat sekat nak ckp.

7 comments:

  1. same juge menyampah..hihi..
    selotep je mulot org tu len kali..
    xnak ckp je lgsung xpyh ckp oke..

    ReplyDelete
  2. @.Cik Nana.bengang kan? rase nak stepler pon ade mulut die

    ReplyDelete
  3. @storyfrommehuhuuh da cukup bersaba dah. kalo tak mmg tak wat entry cmni hehe

    ReplyDelete
  4. kan..kan..kan...selalu kena macam tu..time kita xde kira mana..time dia..kira mak ai...kadang2 nk tlg buat keje dia pon rasa pkr 2 3 kali..tapi apakan daya.insan lemah=/

    ReplyDelete
  5. @merahitujambu btol la tuuuu. kadang malas je nak bwt tp pk die kawan kan. buat jugak

    ReplyDelete
  6. hehe. org pon penah kne mcmnie. then org terus sound je minah tu. pastu minah tu x tegur org. kisah plak ade kawan mcm tu kan! -eka

    ReplyDelete

This is best brooooooo!