Monday, April 25, 2011

Annual dinner + demam + seseme


Esok malam annual dinner. pagi tadi aku da start sakit tekak + demam + seseme.Dekat office jadi ratu bersin paling meletop menyebarkan virus virus seseme. heh. Aku tak suke seseme. Penat. Penat bersin penat sroottt srottt hacchuuumm. Okay fine ni sebab mentedaghah durian byk sgt balik seremban ari tu. Dah lame tak jumpe durian. Kaw kaw aku balun. Balik KL domam trus. Gudddd. Ilang la mood aku nak berannual dinner besok.

Baju nak bawak besok g office pon aku tak siap lagi. Siap bleh nenangis tepon ady tadi. ceh malu je. bia ah ady je boleh dgr aku nangis. Besok tah ah cemane nak bwak baju kasot dan lelain utk dinner besok. Baju takan nak tayangg angkut pakai hanger sepanjang jalan aku nek bas dalam bas smpai office? haish. Officemate yg len sng la, ltk jek dalam keta. Aku takan nak sangkut dalam bas cam bapak aku punye bas plak kan?

Oke dah cukup membebel. Masa utk tido. Doakan aku esok pagi dah sehat ye kawan kawan? dan doakan juga aku dapat lucky draw tv toshiba 42" besok malam. kahkahkah. ops. gelak sopan sikit. hikhikhik 

k bai

6 comments:

  1. ei nages je taw :P hehe get well soon!esok comey2 ey

    ReplyDelete
  2. alahai..takpela..meh cini cik aish gantikan pergi dinner tu, hahaha

    ReplyDelete
  3. @sherah i mmg suke nangis time domam2 ni T____T

    ReplyDelete
  4. @Cik Aish hhaha boleh2 tp kalo dapat adiah best2 bg i tau :P

    ReplyDelete
  5. semoga tghr ni mira tetbe rs sihat,cerdas,cergas,cermat,cerpen,an berbagai cer la..haha. :D ok,gud luck.moga2 dpt tv 42" tu ok.nk kerat 2 dgn iz.

    ReplyDelete
  6. apa susah.pakai sesiap g ofc..hhehehe

    ReplyDelete

This is best brooooooo!