Friday, April 15, 2011

Annual Dinner | Glitz Glamour & Masquerade





Annual Dinner tak lama lagi. 26 April 2011.  Tema Glitz Glamour & Masquerade. Perghhhhhhh wut hte heck aku nak pakai ? First time ni nak attend dinner company ni. Hamagaadddd. Baju ape baju ape baju ape? Woi aku da la tade geng. sape nk tlg mekap mekap kan aku? sape nak tlg carikan baju? sape nk tlg jadi advisor aku? huwaaaaaaaaaaaa. Kena pakai topeng topeng bagai~

 Ni cantik

 Ni cantik

 Ni pun cantikkk
credit picture to: Google



Mane nk dapat topeng topeng cenggini? 





Koraaaaaaaaaaang tolongg peliss. 


any suggestion? 


T__T

15 comments:

  1. hehe...ok ape tema cenggini. leh over siket suasana dinner. ni tak...dinner time blaja.paling-paling baju kurong tudung je oter-oter..baju sama je.KIHKIH..

    akak bagi semangat je. mekap kejadah yg laen tak gheti.hikhik...

    ReplyDelete
  2. klu nk pki topeng bli yg berbatang tu..senang ckit ble nk mkn letak tepi je la natang tu. :) ala..pki dress la yunk oi.jnji x menjolok mata.

    ReplyDelete
  3. yg frst tuh cantekk. hehehe. makeup kat kedai. mesti lagi cntik. hehe.

    ReplyDelete
  4. mokcik! g la kdai besday ada jual tetopeng tu bagai. ta silap bju sume ada juga. tp g kdai besday yg besar yg slalu dorg buat event n jual belon2 tu.

    ReplyDelete
  5. mira, makteh baru jumpe td kat kota damansara, kat cineleisure tu..kedai kecik2 mcm gerai kat lam cineleisure tu

    ReplyDelete
  6. @Cik Bibwakaka btol ah tu. cam bese buat je kan kak? at least time tu tayah pk nk grand2 kejadahnye kan :D

    ReplyDelete
  7. @Abang Stalkerkuikui kte ni da la tareti nak berpesen pesen. T_T

    ReplyDelete
  8. @azmalinahaha mekap kat kedai tu mmg setuju. tp tp tp errr

    ReplyDelete
  9. @zairatul ainowh ade ek? nk try usha kt mdiv. huuuuuuuuuu tp macam tapenah nmpak kt cni wuuuuu

    ReplyDelete
  10. @Khairiyah aka Kerryye ke aiyo. mira baru blk OU. ade nmpak tp xde yg nice. ta pegi plak cineleisure tu

    ReplyDelete
  11. adalah awk. baju pun bole sewa. kalau kt cni kte tau la ktne.hehe kalau kt KL tatau ;p

    ReplyDelete
  12. @zairatul ainhuwaaaaaa knape awk tak dok kl. boleh tlg kte hahah :P

    ReplyDelete
  13. alamak. tema dinner kita same la cik mira. haha. tengok la kt album dinner i kat fb. maybee u boley dapat idea? ;)

    ReplyDelete

This is best brooooooo!