Sunday, April 17, 2011

Ape yang kau orang nmpak dalam gmbar tu?




nmpak tak ape yg aku nmpak?
ke korang tak nmpak?
cer tgk bebetol~
ape yg korag nmpak? 
keh keh keh.
classic sunggow~




p/s:tu tu side mirror die tu gune cermin muka bese tu.

10 comments:

  1. apakah??cermin side manual ke??hik...betul ke??

    ReplyDelete
  2. @merahitujambukehkehkeh, cermin side manual. hahahha. asal boley je kan

    ReplyDelete
  3. kretip2..haha.puas2 cri mende la yg len dlm pic2 tu.ingtkn ada hantu ke..jembalang tanah ke.haih...~

    ReplyDelete
  4. @Abang Stalker hahha sume pk mcm tu time mule mule tgk kan

    ReplyDelete
  5. puas bLog CikMisi menilik..ingat ke hape la td....hihi

    ReplyDelete
  6. tu laa igt ada ternampak hantu..tpi enrti las cakap klasik trus tgok cermin side..ehehehe

    ReplyDelete
  7. @merahitujambu ahhaha tu pasal side mirror klasik die tu je. jimat gle

    ReplyDelete

This is best brooooooo!