Tuesday, April 5, 2011

Berjumpe dengan blogger femeeeeeeeeees!



Eh hai. Awak awak sekalian. Tadi kan lepas abes men bowling ngan bebudak office kat midv, tesempak ngan blogger femes yuuuuuuuuuu. Gile ah. 

Awak awak sekalian tahu tak ape perasaaan bile jumpe org femes ni? 

Gua segaan dowwwwwwwwwwwh. Walaupun dia bukan artis, tp dia artis dalam arena blogging. Wuuuu teketar ketar sore gua nak tegur dia.

Bnyk kali senanye gua men pandang pandang jeling jeling ngan dia. Dalam ati gua nak tegur ke tanak nak tegur ke tanak. 

Kang salah org gua malu sndrik plak kat ctu kan.

Kuat kn ati dup dap dup dap neh nak tegur

"Err err nurul kan? blogger kan?"

Tesenyum manis "ha'a, nurul. blogger jugak ke?"

"ha'a blogger, tp tak femes cam nurul la. hihii"

"eh mana ada femes la.."

"nurul, amek gmbr jom"



Er err gua segannn T_T 
nurul sorry gmbr telelap la. 
gmbr candid ni kawan nurul amekkan. 
Mekasih awk!

 
Si comel (nurul) dan si gemu (mira)

sape tak kenal nurul ain abd salam? si kecik molek. er er i ingt nurul cm tinggi siket. hik.

oke dah. masih cam rase dalam mimpi lagi. 
nurul, dtg midv roger. bole beramas mesra lagi. 
tadi tak smpai 5 menet kot. i nebes okaaaaaaaaaay. =P




thanksforreading!

 

21 comments:

  1. alamak..malunya saya..saya kelihatan rendang dan errr kelakar disituuu..hahaha

    thnks mira... :)

    ReplyDelete
  2. @nurul rendang tapi comel! hee kte yg tinggi dan gemu T___T

    ReplyDelete
  3. salam mira..nak tanya if nak upah mira buat header blog boleh ke?

    ReplyDelete
  4. wa..bestnyaa...sy pon teringin jumpa awk..=)

    ReplyDelete
  5. @Winnie Bunny hi winnie. er er upah buat header ? hamagaddd. ittew tareti design2 la awk.. kte nye header tu pon, dollydle comel tu kte tempah kt kawan kte, pastu kte edit tmbah nama je :)

    ReplyDelete
  6. @cik rye jumpe kejap je. huuu tak smpai 5 menet

    ReplyDelete
  7. wahh~besnya..:)
    jmpt la jengok blog picisan sy..*malooo..haha

    ReplyDelete
  8. WAHHH ;) best nyee lah jumpa nurul comel ni ;)

    ReplyDelete
  9. sonoknye jumpe blogger femes.hehe. btw, selamat berkenalan mira. penah singgah sini rasanya.hmm.

    ReplyDelete
  10. Woww.
    Bile nak jumpe ina ?
    Hik3 ;)

    ReplyDelete
  11. bile nak jumpe blogger tak femes ni???hahaha...guwo2 jep ye~

    ReplyDelete
  12. @Cik Inaehee anytime bile2 free la dear :D

    ReplyDelete
  13. @einz miszmessyhaha kte pon blogger tak pemes jugak :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!