Thursday, April 21, 2011

Crocs dgn Design baru yg super gorges with Crocs Candy!

macam gula gula getah nyummmyy nak geget geget
Gula gula getah perasa oren 



Candy candy candyy

Gorgessssssss!

Lagi gorges!


Aummmmm aummmm

Nak SEMUA boleh? Huwaaaaaaaaaaaaaa! Colour die sgt menarik! Dah try ari tu dekat oulet crocs one utama. Sangat nice bila di pakai okeyy. Kenapa dkt OU je ade? aku g tgk kat Midv ni tak de plak yg baru ni T_____T

Lelaki punye pon ade tyle baru tahuuu. Sangat smart. Ade yg Unisex punye kasot. Fuh fuh p tgk kat website Crocs

Tapi kan. harga die oh mai gad betolTapi berbaloi baloi.  Ade ke Crocs yg tak mahal? Cer citer cer citer. Crocs yg tak ori mmg la murah kan?  Nak beli takire nak beli jugakk

Kbai.

26 comments:

  1. i mmg peminat crocs mmg kasut bertahan bertahun2 hehe

    ReplyDelete
  2. @sherahsame la kte ! berbaloi baloi kott beli crocs huhu betahan lama. lenjan smpai hancuqq

    ReplyDelete
  3. ok saya mahu tempah crocs pink tu!

    tapi yu bayar. ok?
    kehkehkeh

    ai selalu beli crocs tiruan. tak mampu beli yang ori. haha

    ReplyDelete
  4. @Amoiahha tempah kt ai pon buka ai ade stock la yunk~ kekke dlu pon ai slalu beli tiruan punye tahuuuu. tp design same je kan cam bosan plak kekeke

    ReplyDelete
  5. wah! buaya dah pandai belasah ceetah?! mengganas gile crocs sekarang nih

    ReplyDelete
  6. laki blh pki yg design ni x?haha

    ReplyDelete
  7. waaa..sgt lawa..nak satu!bapa awk tgok ritu herge dia

    ReplyDelete
  8. @Mr Laptop.ezkahkahkah die da begabung ngan cheetah la. sape pakai pantas berlari kekeke

    ReplyDelete
  9. @Abang Stalkerboleh je no hal. haha laki punye pon ade design bru la skang. cantik jugak!

    ReplyDelete
  10. @merahitujambumahaaaalll 209 kalo tak silap hahhaha

    ReplyDelete
  11. HAA..hargenye OMG? bape kah hrgenye?
    nk asing bajet neh :)

    ReplyDelete
  12. *pengsan* lawanyaaaaaaaaaaaaaaaa !

    ReplyDelete
  13. @saya sabMahaaaaal haha RM200+ kalo tak silap la haha

    ReplyDelete
  14. @Liyana Lunia.cantikkannnnnnnnn. jom beli reramai!

    ReplyDelete
  15. selipar cm nyonya jual kangkung ni smpai rm2++? gile mahal..

    ReplyDelete
  16. @Abang StalkerHAHHAHA Crocs ade ke yg tak mahal? cer citer cer cite

    ReplyDelete
  17. xde le..tp design sesimple ni pun smpai 2rat.melampau..pdhal cilok design nyonya dlu2 tu. :P

    ReplyDelete
  18. @Abang Stalkerhahaha design crocs mmg simple kot? huu lebih kepada quality la encek abg~

    ReplyDelete
  19. xde kualiti mn la..iz bli bkn main mahal.2bln lbh je tahan.naik mtr,kasi songkek ckit kne jalan raya trus koyak. -___-" terasa cm duit melayang dpn mata tp x mampu nk capai.tu le,org pki kita pun nk.buas btl.

    ReplyDelete
  20. @Abang Stalkeroke la tu 2 bln.~ pakai ganas sgt. mmg le rosak.. ishhh :P

    ReplyDelete
  21. adooiii..2++? haaa..aku nk beli sliper fliper ape ke tuh nmenye pon lom beli2 lagi :)

    ReplyDelete
  22. @saya sabhaha~ tau takpe. fliper tuh pon mahal gakkan

    ReplyDelete
  23. kalau pakai tu hati2...supaya tak tersepit kat eskalator.

    ReplyDelete
  24. @man tesepit kt escalator? Knape ek?

    ReplyDelete
  25. @Cik Mira hehe. yup. dah lah cepat rosak yang tiruan punya.

    nasib baik murah! kalau mahal. memang nak kena penyepak sulung dari ai penjual tu.

    kekekekeke

    ReplyDelete
  26. @Amoi hahaha kalo mahal cepat roasak mmg kte bakooooooor jerr bako bakoo

    ReplyDelete

This is best brooooooo!