Monday, April 18, 2011

Happy birthday belog yg ke 3 tahun!



Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to my 
belog kesayangan yg ke 3 tahun
Happy birthday to youuu

Semoga tuan anda terus suksess berblogging
Semoga tuan belog anda meluahkan idea idea yg tidak merepek dalam entri
Semoga tuan anda terus rajen berblogwalking
Semoga tuan anda terus rajen drop comment kat belog belog followers kesayangan 
Semoga tuan anda terus mensajikan readers, silent readers dan followers dgn penulisan yang tidak membosankan

Dengan ini saya tuan belog  menghadiahkan domain untuk belog ini. www.miraedora.com 

Terima kasih tidak terhingga kepada kawan kawan yg selalu mensupport sy dalam dunia blogging ni. Terima kasih tidak terhingga kepada silent readers yg sentiasa menemani sy dalam belog ni. Terima kasih tidak terhingga kepada followers yg sudi mengfollow belog piisan ini tanpa paksaan. Terima kasih semua. 

Eh ucapan macam amek award ABPH dkt atas pentas pulak. :P

Thanks you sumeeeeeeeeeee. 
Ailebiyuhhhhh



8 comments:

  1. Happy Birthday Blog,hehe ^_^

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah....3 thn sudah..tpi tuk blog ni kan..blog sblom ni rasa macam dh lama kan??kan??

    ReplyDelete
  3. @merahitujambuhehe tak la yunk~ ni la belog nye sejak awl lagi hehehe

    ReplyDelete
  4. sudah tua blog nie, huhu... dah otai la nie kn... huhu.... happy born day miraedora blog :D

    ReplyDelete
  5. @Izzuddin FauziTade nye otai. haha bese2 jek. tak aktif pon dedolu ~ ;D

    ReplyDelete
  6. tahniah akak :D happy birthday belog .

    ReplyDelete

This is best brooooooo!