Friday, April 1, 2011

Karaoke tu best tahu? List lagu fevret karaoke.

Hi awk awk sekalian. Amacam Give Away pertama saye? ok tak ok tak? Thanks taw yg dah join. Yg belum join ape tunggu lagi. ^_____^ Kalo penyertaan ramai MAYBE la MAYBE I tambah hadiah. Tp tgk la macam mane sambutan yer ^____^

Back to the title. ececeee speaking kunun. 

Sape yg tak suka pegi karoke ? Ke tak penah pegi karoke? Sape tasuke n tak penah pegi karoke tu rugi wa ckp sama luuu. Mmg ah memula cam sesegan weh. Aku first time dlu pegi karoke bile tah. Lupe plak. tp yg pastinye ikut kawan. Tp aku tak nyanyi pon. Segan kot. KEH KEH. 

Tp da beberapa kali pegi karaoke time blaja dlu ngan member member class especially Dayah, Wanie n Izwan, Haaaa time tu ah mmg kaw kaw punye nyanyi. Gile everyweek mesti g karok. Tak lepas kelas ujung minggu tak ujung minggu malam pon boleyyy. Boleh tak time pose ktorang penah g karaoke bertige? Dayah, Wanie ngan aku. Gile tak boleh belah T____T 

Skang ni plak slalo g karaoke ngan encek sayang jer. Hihi. Pestime kitorang pegi karaoke time besday dia dlu kt Green Box, Sg Wang. Pastu macam mahal sgt kot kat Green Box tu, pastu kitorang beralih arah ke Karoke kat Wangsa Walk tu. Ape name die tah lupe plak. Yg pasti Yiyin dan Rara penah karoke kt ctu annn ? 



All time fevret karaoeke song 

1.Karma - Cokelat 
2.Gantung - Melly Goeslow
3. Hanyalah Satu - Nora
4. Elergi Sepi - Azharina
5. You and i both - Jason Mraz
6. Lucky - Jason Mraz ft Colbie Caillat
7. Dua Insan Bercinta - Eva & Ezad
8. Yellow - Coldplay (encek sayang punye lagu fevret, die nyanyi lagu ni pergh cair guwa)
9. Sempurna - Andra & the backbone
10. Lara Hati - Katon Bagaskara
11. Up town girl - Westlife
12. Cinta antara kita - Duta ft Baizura Kahar
13. Cinta Antara Benua - Arni Nazira
14. Di persimpangan dilema - Nora
15. Aku dan dirimu - Ari Lasso & Bunga Citra Lestari 
16. Dunia Batinku - Ella ft Spider
17. Bad Romance - Lady Gaga
18. Jangan Pisahkan - Deddy Dores & Mayang Sari (versi asal)
19. Bertakhta di hati - Farahdhiya 
20. Belaian jiwa - Innuendo 



20 cukup ah kan? 
Lupe la lagu ape tah lagi. 

Time kat karoke tahu la nk nynayi ape. 
Go thru dorang nye list lagu. 

Amacam ? 
Korang punye list lagu fevret lagi banyak kan?

cer share cer share cer cerr




14 comments:

  1. abg biasa lyn dondang syg,negaraku,Malysia tercinta,ank itik tok wi..dan yg berentak irama malaysia. :D

    ReplyDelete
  2. salah eja Elegi la bukan Alergi(itu alergik tu) haha. Jom ah karaoke ni ada voucher discount redbox ni dpt semalam kat media nite redbox. lagu2 terbaru dah masuk dah mcm lagu Sedetik lebih, selamat malam etc. lagu2 yg ramai org nyanyi mcm lagu bruno mars, lagy gaga, eminem&benyonce. Mana entry pasal kawin ait?

    ReplyDelete
  3. @Rie SalehNak gmbr lelaen dlu. ble nk emel T___T

    ReplyDelete
  4. suke nyanyi lagu tegar, Rossa n lagu-lagu siti nurhaliza. hehe

    ReplyDelete
  5. lagu westlife.. sebab ensem.. ahah.. pastu ade la lagu2 yg sekutu denganyer... bese kongsi ngn akak n ank sedare, jdi kalo nak nyanyo pon kena la bahagi tige

    ReplyDelete
  6. @starzietilagu lagu siti? waaaaaaaaaah sure sora cam siti ni! mesti slalu bawk lagu tinggi2 kann. heeeeeeeee best2 kalo kte bawak lagu siti abes ancurrrrrr

    ReplyDelete
  7. @Rieyah Jamil lor ye ke. hehehe slalu bape jam g karok? :D

    ReplyDelete
  8. kat karoke lagu peberet ziana zain- korban cinta, kemelut di muara kasih, berpisah jua, madah berhelah,
    lagu shima - teringin & setelah aku kau miliki.
    haida - hajat.
    lagu fauziah latif - setia ku korbankan,,boleh cakap semua lagu fauziah latip la,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah. lagu fauziah latif susah wooo nak bawak. hhuh

      Delete
  9. suare mmg stok menjerit kot ,,hahaha,,lagu low tone mmg hancussss

    ReplyDelete
  10. skrg ade tempat karoke baru,,,family karoke,,depan dengan festival city KLFC,,,soundsystem lagi besh,,,wireless mic,,perghhh mmg besh,,lgi besh dari wangsawalkk,haarga pon lebih kurang,,so better p sane,,lagu pon baru2 mcm lagu teman pengganti black,,lagu siti n hafiz pon ade,,lagu sume bukan dubbin punye mmg sound dia besh laaaa,,kene p cube

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke. Kite ni da tak dok kl dah. Acane ni g karok sane. Wuwuuw. Dlu menyewa kt kl. Encik tinang pon kat kl. Skang masong2 da xdok kl. Huuuu. One fine day nt nk ajak jugak encik tunang g sane. Huhu harga ok x?

      Delete
  11. suare mmg stok menjerit kot ,,hahaha,,lagu low tone mmg hancussss

    ReplyDelete

This is best brooooooo!