Saturday, April 30, 2011

Mencipta tagline utk belog yuyu lar


Tibe tibe belog walking tenmapk belog yuyu lar. Yuyu lar mntk pendapat utk tagline belog beliau. Tak susah pon. Create la ape tagline yg rase cam best utk dia. seberapa banyak mane pon takesah. Tapi aku mmg akui, nak cipta tagline la paling susah. Tak tau nak letak ape. dulu aku pon dok bertuka tuka tagline. Sblm aku guna Mira edora ni, aku guna Bukan Seorang Blogger Tegar sbb mmg aku tak rajen update belog time tu. HAHAHA. Aku bukan nak menang hadiah pon. Saje saje je nk create tagline utk yuyu lar. 

So yuyu, mira suggest dibawah ni. Heheh~

  1. Hot & Cold story Yuyu lar
  2. Yuyu lar si gadis macho.
  3. The Hot side and the Cold site of Yuyu Lar
  4. Belog yuyu lar, bukan belog korang lar
  5. Ini belog Yuyu Lar
  6. Belog korang ke belog yuyu lar?
  7. Gadis macho itu yuyu lar
ok dah cukup kot. kalo ikot nak merepek lebih. nnt yuyu menyampah plak. kekeke. Gud luck yuyu! 
tarikh tutup 2 Mei. sesape rase nak join jom laaa.

2 comments:

  1. ahhaha..thanks mira..sbnarnye yuyu lebih fokuskan tagline tu utk blog bkn utk yuyu..hehe..

    tp xpe,terima kasih byk2 sudi join...=)

    ReplyDelete
  2. @yuyu lar owh ye ke. hehe ingt kan nak fokuskan nama yuyu. heeeee okay yuyu~

    ReplyDelete

This is best brooooooo!