Thursday, April 28, 2011

Mereka adalah pemenang nye


Hai korang. rase cam baru je 2 hari kot belog ni ni ditinggalkan. Tapi rase macam lame plak. Korang sume update nak laju je kan. Tak sempat aku nak bace semua satu-satu. Oke annual dinner punye cite nnt aku update. Tak sehat senanye. Dari before annual dinner lagi. tp nak jugak pegi. padan muka aku. Smlm dah mc. Heh. Tp kan ape korang rase when ur love one jauh jauh datang KL purposely send you to clinic? Some more baru balik keja datang KL just to send you to clinic. Thank you sayang. Thats why i love you.

Aritu punye give away alhamdulillah hadiah tu da smpai dkt org sepatutnye. Bukan ape. Aku mane penah gune pos ekspress antar barang ape sume. takot tak smpai je. Lets cekidaut ape senanye adiah yg aku kasi kat mereka ni








1 lagi macam tu jugak. tapi flavour dia laen. Lavender. Seperti mane yg diketahui, 1 lagi pemenang adalah jejak. so adiah tu trus di antar kepada kekasih beliau. So tade la update gmbr pasal GA ni. Hihi. 

Congrats again. Nnt ada masa buat contest laen plak :)

6 comments:

  1. omg! china sea tu fav ain kot!! ahaha dr dlu smpai skrg memg pkai tu je ta tukar2.....best sgt!!!

    ReplyDelete
  2. :D kekasih hati sy sedang exam.nti sy tnye ye.. :) trm ksh mira..

    ReplyDelete
  3. sukenya.......wangi..=) thanx akak

    ReplyDelete

This is best brooooooo!