Monday, April 4, 2011

Mira Edora kini sudah ber[dot]com









Hai koranggg! Suka nya suka nyaaaaaaaaaaaaaaa. :D tgk URL i kat atas tu. ape die tulis? hikhik. Sukanyaaaaaa. oke stop. Now belog kesayangan kini sudah ber[dot]com. :))



Senanye da lame nak tuka domain sndri. tapi rase macam tak layak jer kan. Sebab blogging pon macam tak bape nak dispilin dlu. pastu readers pon tak ramai. pastu entry pon tah hape hape pastu tak tahu camne nak tuka domain sndri. lepas tu lepas tu lepas tu, tu sume benda negative yg i pikir sblm nk tuka domain sndri nih.



Suka suka sukaanyaaa! Lepas kawan kawan belog ramai dah tuka domain sndri, i pon rase nak tuka jugak, Inspired by them! 









thanks adek huda sayam sbb tolong kakak pasal domain ni <3

thanks.bye!

16 comments:

  1. yayyy! akhirnye kakak dah berdot com! hehe
    congratss kakak yayang! muah!

    ReplyDelete
  2. congratsss kakak ! lpsni senang org nak gogle miraedora ni ;p

    ReplyDelete
  3. aaaaa tekejut sebab tersenarai.. haha. thanks babe.. suke tengok header korang kartun2..~ comel

    ReplyDelete
  4. @YnaaOhYnaa ur welcome! hihi u kan otai blog :D

    ReplyDelete
  5. beli kat mana??serius x th pasal menda ni..

    ReplyDelete
  6. @merahitujambu bli kat cni yunk~ http://1oasis.net

    ReplyDelete

This is best brooooooo!