Monday, April 11, 2011

Nabil


Ramai yg dah tak minat or hilang respect dkt Nabil sebabkan kes dia dgn Irma Hasmie aritu. Ye mmg itu salah Nabil. Maybe die terlupe diri seketika kan? Semua manusia penah wat salah. Ade ke manusia yg tak penah bwt salah? perfect sentiasa? Not at all. Even though aku pon macam dah hilang respect siket kat Nabil, tp aku tetap suka dgn lawak yg dibawa Nabil. He's always the best. If nak compare ngan Johan & Zizan, dorang pon aku suka. But if compare utk pelawak SOLO, aku lebih prefer NABIL. ye lawak die tak penah aku tak gelak. Ni ade MAHARAJA LAWAK plak kan. Aku tunggu NABIL je nk perform. Huuuuuuu yg lelain cam takesah sangat. 




Semoga terus sukses ye Nabil. Org kampung den ni ha. Bukan sobab eyy dio ni ha org kampun den, den minat beriyo. Tak tak. Den minat dio sobab lawak dio. Teruskan dgn lawak ekau yg slumberrr tu. Ceh mcam ah Nabil bace ape aku tulis ni. Ekekeke. Go Nabil goooooooo~!



6 comments:

  1. tak berkesempatan lagik nak tgk sbb line tenet sgt tenat. sob sob.

    ReplyDelete
  2. rezeki sape2 kite xtau kn..harapkan jozan bleh buat yg trbaik wlaupun sy xpnah lg tgk citer tu..hehe..zizan the best!!

    ReplyDelete
  3. Nabil selalu buat lawak ada isi.bukan lawak bodoh.

    suka nabil and jozan ! :D

    ReplyDelete
  4. @starzietihuuuuu tgk la nnt. sure gelak tebahak2 :D

    ReplyDelete
  5. @Noorsha Muhamadzizan johan and nabil always the best :)

    ReplyDelete
  6. @rina mohamedyup! sgt setuju. lawak yg superb. lawak yg boleh masok akal.!

    ReplyDelete

This is best brooooooo!