Tuesday, April 19, 2011

Senarai pemenang Give Away Mira Edora

Okay mesti korang da tertunggu kan? sorry lambat siket. 
Busy dan update sesorok je kat office ni. =D
Let's beginnnn~






Check no bertuah korang kat sini


Tahniah korang. Tinggalkan nama penuh, alamat, dan no tepon korang kat komen. dun worry i tak approve komen korang tu :) Yang tak menang tu, jgn sesedih ye. nnt i bwt give away lagi ke contest lagi ke. ade rezeki tmbah adiah lagi ke. Hehehe.


Adiah GA ni supposely utk pompuan tau. tp ade sorang plak pemenang lelaki. Hahah tapi boleh je gune utk diri sendiri. kalo tanak kasi girlfriend ke mak ke kan :D
ape adiah nye? tunggu smpai pemenang pemenang ni release kan ye :D


pemenang pemenang di minta jasa baik untuk feedback dalam masa seminggu
if not i tuka org lain :)


Thanks kepada korang yg join 
:)

22 comments:

  1. kak miraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    JANGAN TIPUU BOLEH?

    ReplyDelete
  2. ok ok..aku check nih
    name aku takde...siap ko!
    :P

    ReplyDelete
  3. @Liyana Lunia.ERKKKKKKKKKK. kalo akk tipu, sure random.org tu tipu kan kan kan :P

    ReplyDelete
  4. Ahhhh,... Tidak, ak menunggu dari semalam... Aggghhhh...

    Anyway, tahniah sape yang menang... :D

    ReplyDelete
  5. wehuuuuuuu betoL ke nie Mira???? hahaha 57 tu cam nombor bLog uLan jek.... heeee nak Mira conform duLu... hahaha kot kot uLan terperasan menang pula nnti...

    ReplyDelete
  6. hahaha uLan wat gempak jek k Mira.... jangan marah... :-) anyway happy join giveaway Mira.... next time wat GA lagi taw....

    ReplyDelete
  7. cmne nk thu kita no brp? -_-" tglkn link ke supaya ktorg blh check.

    ReplyDelete
  8. owh...x pasan link tu td. :D i ke tu no10? terkesima jp.dpt bra ek?em..bg zira la. :P

    ReplyDelete
  9. eh...betul ke 34 tu no CikMisi...weeeee.... x sia2 CikMisi join.....beshnye menang GA.......thanx akak mira...

    ReplyDelete
  10. @Izzuddin Fauzihuuuuuu sorry tau. kalo bajet lebih bleh tmbah hadiah. bajet tade la nine T_T

    ReplyDelete
  11. @uLan
    haha aiyoo ulan tekejot mira tau :D next time mira bwt GA lagi ye sayang :D thnks sgt sbb join saat2 akhir :)

    ReplyDelete
  12. @Abang Stalkerhahha tu la sape tak suh tgk bebetoll. haaa. len kali bukak mata beso2. haha bongok mende nak bagi bra. :P

    ReplyDelete
  13. hahaha..nk la! :D mana la thu mira nk bg bra ke,sua dlm ke.. :P thu lak saiz nya kn. ^___^ nti iz bg detail kt ym eh.

    ReplyDelete
  14. ala.. no kite 38.. yang menang no.34.. TIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK..menci.. nak frust menonggengle gini

    ReplyDelete
  15. @Abang Stalkerhahah gilo ape nak bagi mende gitu. ceh. :P

    ReplyDelete
  16. @Rieyah Jamiladehhh jgn la gitu sayunk T____T sob sobbb

    ReplyDelete
  17. huh...cepat2 buat lg..aku nk join..huh

    ReplyDelete
  18. @saya sabhaha lek dlu. awl lagi nk wat. huhu

    ReplyDelete
  19. huh.. i kuciwe.... dah kuciwe kna la dapat adiah lain sbg ganti.. cik mira nak adiah gak. makasih

    ReplyDelete
  20. @Rieyah Jamil alololo nnt kte wst lagi kte tmbah cenderahati ekk hehehe

    ReplyDelete

This is best brooooooo!