Friday, April 29, 2011

Sepanjang aku berblogging first time aku dapat macam ni

Tittle kemain panjang gila. Sepanjang aku berblogging ni, first time aku rase di hargai sebigini rupa. Bukan la aku rase org laen tak hargai aku. Maksud aku, yg pm aku macam ni. Takpenah kot aku rase. Nak lagi org yg aku tak kenal. Lagi la aku touching abes. Ade jugak yg suka dgn cara aku berblogging.


Thanks awak :)

10 comments:

  1. I love you mira.

    ok skg cepat print screen komen ni!

    haha

    ReplyDelete
  2. @paeh ape phewit phewit. jgn la peperli ;D

    ReplyDelete
  3. @Amoi hahah tekejut aku memula baca komen kau. tetibe i love you. haha i love you too amoi!

    ReplyDelete
  4. sweet sbb owner dia(kakmira) pon sweet..hehehe

    ReplyDelete
  5. ilove you mira!nak printsecreen jugak lew mira hehe
    saye sayang mira sebabbb (tak ebih 10 patah perkataan)

    err sebab dia belikan saya lipliner lepas tu simpan dalam opis dia haha

    :P

    ReplyDelete
  6. @sherah hahaha :P secara terbuka i love you ni kekeke

    ReplyDelete

This is best brooooooo!