Saturday, April 23, 2011

STAGE tgh buat clearence stocks. Murah murah weh. RM12 & RM8 pon jeee





Okay title macam tanak plak panjang lagi kan? Aku telebih eksaited la plak. Ok ok straight to the point. Aritu aku ada baca kat belog Sherahxoxo pasal benda ni. Pastu dekat belog Qelissa  jugak ada cita pasal ni. Actually Qelissa dulu start virus neh. HEHE. aku pon ape la lagi. Alang alang office aku mmg kat Midv ni kan. Terus la aku terjah nokk.

Sebelum ni aku laluuuuuuuuuu je kt dpn kedai STAGE ni. Selalu nye branded branded cosmetics ni Mahal. So aku jalan jeling jeling je la. Tak penah jejak pon STAGE ni. Kalo cosmetics  jenama laen seperti M.A.C, Bobbi Brown lagi laa aku tak masok. Suree mahal kan? Aku guna Elianto & Silky girl je pon. Hukhuk. More affordable for me.  


Bak kate Sherah, STAGE wat sale secara sorok sorok kot. Aku pegi tadi die punye SALE tulis cenonet je dpn kedai tu. Tu pon die tulis Clearance Sales. Ape lagi aku pon pura pura la masok kedai tu menterai terai ape yg patut. Pastu tnye harga sume kat depan tu harga RM12. Eyeliner, eyeshadow, eye base, lipstick, foundation, eh ape lagi ek? lupe la.  Lip liner je kalo tak silap aku RM8. Tapi mmg dorang tgh wat clearance stock. Ape lagi korang. pegi la serbu. Ni aku g kat STAGE Midvalley. Tak tau la outlet kat tmpt laen macaam mane pulak.

Ni yang aku sempat borong tadi. rakus tak rakus tak? 
setiap satu Doblas hengget.
kahkahkah


Kalo ikutkan ati nak beli semua. Ye semua. 
kalo Ady ade mesti kena marh sbb beli bebukan. 
HAHAHA


Tadi tnye kat promoter tu, smpai bila Sale ni. pastu die cakap "While stock last miss




 Eh eh ni sape punya pulak ni? ^_____^
ehem cepatann cepatann. Sherah jeles tak? Lalala. Oh ye aku mmg suke mekap. tapi tareti nak mekap sangat sbb barang utk mekap tak byk. Ade sape sape yg sudi nak ajar tak? Nak Smokeey eyeeess ahhh ahh =P HAHA


I wonder why they all buat clerance stock? Website dorang pon domain dah expired. Tapi takesah la. asalkan dapat murah. HEHE

Eh ape plak ni?


my lucky number 199.harap harap dapat la tv 32" ke 42" ke, camera sony cybershot ke, ipod nano ke, ipad ke. pergh adiah sume best best weh anuual dinner nnt. heharap dapat la la salah satu. *praying* AMINN. Korang cepat doakan i =D

so da tau kan kenape aku beli mekap mekap ni? HAHAH

Kbai.

14 comments:

  1. ehem3..ni twrkn dri ni..nk abg bt kn smokey eyesssss?hahaha :D zra klu g dinner,pastu mekap2.mmg kompem,2hr slps tu dia kne kritik tang mekap oleh abg stalker. :P ingt nti kn,time kwin x nk pki mak andam r.nk mekapkn dak zra sdri.

    ReplyDelete
  2. uwaaa hahahaha next week sherah pegi :D

    sabor ye lipliner haha XD

    ReplyDelete
  3. auch ! suka beli mekap jugak . hehee .. paling wajib dan mesti2 ada is eye liner , bedak kompak dan liptip@lipgloss@etc . ee , bestnya dapat beli . bak mai satu . hik3x ! smooky eyes . yeaaaa . suka2 !

    ReplyDelete
  4. @Abang Stalker hahahha iz mmg suke mengutuk. Tak membantu langung... Ape da lawen nnt mane bleh iz yg mekap kan. Kelam kabut jadi nye nnt

    ReplyDelete
  5. @sherah heheh sherah dtg ari bese ke? Ujung minggu mira blk sermban.

    ReplyDelete
  6. @atiey azha hooho eyeliner mmg wajib di beli. Hihini. G la midv awk. Ade lagi tuu. :D

    ReplyDelete
  7. ada barang untuk lelaki tak? hehehhee...

    ReplyDelete
  8. haa okay nanti i work it out cane kay :)

    ReplyDelete
  9. @Khuzrin Kamarudin hahah takde la.. cosmetics utk pompuan jek kekekeke

    ReplyDelete
  10. mira..nk kirim eye liner pelisss

    ReplyDelete
  11. @saya sabeye liner itam dah tak de stock cik sab~ aku pon nk bli aritu da tade huhuh

    ReplyDelete
  12. waaaaaaaa
    esok nak pergi mid. nak masuk lah. tp nak beli apa heh? semua da cukup kot. hahahah

    ReplyDelete
  13. @Ery Fariehaesk g mid? jum lunch same jom! haha ala tmbah koleksi je ape salahnye :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!