Thursday, April 28, 2011

Tentang SEPULUH






day three : 10 things you hate

day five : 10 wishes
day seven : 10 important people
day ten : 10 final words


Selepas Sherah dan Huda Luna bwt pasal Sepuluh perkara ni, aku tgk cam best plak kan. At least 10 days onwards ade benda nak update kat belog. else, people get to know you better. Nak join tanak join terpulang =D






esok 29 April 2011 bermula dgn DAY ONE: 10 things about you smpai ikut suka hati abes 10 things tu


;)

26 comments:

  1. macam best

    ai nak jejoin

    eh kenapa delete twitter?

    ReplyDelete
  2. @Amoi
    jom jom mari kte buat tentang sepuluh ;D

    ReplyDelete
  3. @zairatul ain join je ain. setiap hari means 10 hari akan datang update la ikut day one day two dan seterusnya :D

    ReplyDelete
  4. @fatien ! dah join ek? ehehe kte baru nak join:D

    ReplyDelete
  5. best nyaa!! nak tryy jugak lahhhh

    ReplyDelete
  6. @YnaaOhYnaaJOM ynaaa. da lame u tak pasal diri u hhehe

    ReplyDelete
  7. TEN..TEN..TEN..*TERINGAT VEDIO JEPUN YANG MENGIRA TU...

    MENARIK!!!

    ReplyDelete
  8. alamak terguna akaun shop..ehehehe

    ReplyDelete
  9. menarik-menarik..guna benda tu pon boleh create cerita dah..

    ReplyDelete
  10. ai dah secara rasmi join
    baru publish day one ni :p

    ReplyDelete
  11. waaa..macam best.nak join buat gak boleh?kekekek..btw,u look like syahira yang pelakon tu a lot!

    ReplyDelete
  12. @tripleAshopHAHHAHA sumpah lawak video jepon tu

    ReplyDelete
  13. @SweetyMui2boleh je yunk~ jom jom boleh kte kenal awk lagi :D

    ReplyDelete
  14. yeehh , nampak best . nak join lah . :D

    ReplyDelete
  15. urm , kak . kan akak ada taruk link setiap entry game nih dkt sidebar akak kan ? mcm mne akak buat ?

    ReplyDelete
  16. @yana

    oh senang je tu dik. add gadget >> html/java script then link kan je satu satu :)

    ReplyDelete
  17. ouh , okay2 . terima kasih ^^

    ReplyDelete
  18. Macam best je ^.^
    Sally nak join boleh ? hee ^^

    ReplyDelete

This is best brooooooo!