Tuesday, April 19, 2011

Ujung minggu bersama peminat.

Kuar kalo tak makan tak sah kan? Ye makan tu wajib. Dan aku rase makan tu la tmpt yg best sbb dapat makan perot kenyang dapat lepak lepak borak borak. Kalo tak berjalan dgn tiada arah tujuan mmg memenatkan.

Kelmarin (sabtu) masa utk bertemu peminat. Peminatku adalah kekasih ku  ye. Encek kekasih =D syg jgn mara ey. Pepagi pegi terjah Midv tuh. Sbb kan ade expo kerjaya. Sumpah ramai nak mamp. Rimas aku reramai ni. Teman enceik kekasih drop 2 3 resume pastu blah. Mmg tak la aku nak dok lelame kat ctu. Bayagkan kol 10am cenggitu jln dah jem nak g midv? kejadah? macam sardin T____T


Dah tu trus menuju ke One Utama. Perkara pertama mesti la pegi beli tiket wayang dlu. Pastu aku dgn tak menyaboooonye pegi terjah Tutti Frutti. Mengidam dah lama. Apesal la kt midv tuh tade Tutti Frutti? Tapi bagos gak ah takde. Kalo tak abes duet aku. Ari tu skali beli je da doploh hengget. hamek kau. HAHA

Tutti Frutti yg berharga doploh hengget T_T

Muka teruja dapat Tutti Frutti. 
Tlg jgn bukak Tutti Frutti kat MidV. abes duet aku nnt T_T

Peminat dah malas nak layan peel aku =P

Lepas tuh layan Senjakala. Masok masok je dah gelap. Sumpah taknampak ape ape. Hampir tergolek aku kt tangga dalam hall tuh. Senjakala camne? bagi aku so-so je kot. tapi aku ni kan penakot. mmg dasar penakot tgk cte tutup tlinge kecik kan mata. KAHKAHKAH

Dah abes movie tu bejalan satu OU smpai penat. kesane kemari smpai kaki rase cam nak patah. Senanye aku nak survey baju/dress utk annual dinner nnt. tp blur kot. tak tau nk pakai baju ape. topeng masquerade tu aku ade jumpe. tp tak beli pon hanya tgk je. HAHA

Eh lupe plak. sblm gi midv tu ktorng bfast dlu kat Old town. Aku ah gegedik nak makan prawn mee. Ngidam kalah org pregnant. HAHAH. Peminat aku layankan aje~ Gmbr prawn mee tade amek. sbb tgh lapo. Makan je.


 Sesudah melantak baru amek gmbr. tu pon kena pakse.

=P

ok ok cukup gmbr ngan peminat. smbung gmbr maknan plak. Korang sure tahu kan Restoran Murni? kat SS2 tu ? Tipu lah kalo tak tahu. Aku ni first time okaay baru smpai sini. Sebelum ni da byk kali nk pegi gak. tp tk kesampaian. Kali ni ape nak jadi jadi la. tungu gak smpai Murni bukak. By the time aku smpai kat Murni tu dalam kol 6 kot. Dah penuh gila kedai okaayyy. Luckily ada tmpt utk kitorang. Walaupun paling hujung skali dkt dgn dapor. Fuh.

Menu sangat byk tak tau nak pilih mane satu. Nama menu sume nak cam best kan. Kang aku order sume kang sedekah kat tong sampah je plak nnt. 

Pink panther suggested by peminat & Manggo ape tah name pelik nye utk peminat

 Sizzling chicken chop marryland utk aku. 
time aku snap pic ni, kuah masih mengelegak, memercik² lagi tahu?

 Nasi goreng marryland utk peminat

Service kat Murni mmg terbaek. Lajuuuuuuu jek. Pekerja dia angkat makanan smpai 3 4 pinggan sekali jalan. fuhh. Tabik la aku kt kakak tu. 


Perot dah kenyang. boleh balik. eh kejap. lepas tu pegi mane eh? oh pegi wangsa walk plak. tiada gmbr di wangsa walk. sbb trus pegi karoke. Da lame gile tak karoke. skali karoke cam tak best plak. Plus kakak cashier kat karoke tu macam haram. Hangin jek aku. Sempat la kne sound stepek ngan aku. Pastu nmapk tutti frutti lagi. jalan dgn tutup mata supaya tidak tersinggah tutti frutti T_______T


Ok dah sekian sahaja laporan aktiviti bersama peminat  ♥  encek boyfriend.

 K bai sumeee~



15 comments:

  1. ehh kt midv ada lagi sedap dr tutti frutti la. hehehe kakak ckp SPOON tu lg sdap! try la...hehe nnty ain pun nk try. sbb kakak ckp lazat sgt!

    ReplyDelete
  2. @zairatul ainserius? die cam tutti frutti ke? balik kang gak beli. hahahha

    ReplyDelete
  3. peminat lg jambu daa~ lbh putih dr yg diminati.hahaha..pasni mira pki krim lebih2 tau. :P

    ReplyDelete
  4. kalau demok jgn ngadu dgn sy ok..hehehe..x ajk pon...tak penah rasa tuti tu..dap ke??

    ReplyDelete
  5. @merahitujambuhahaha nak wat cmne. ujung minggu je cenggitu la :P dapppp cer la terai :D pasti nak lagi!

    ReplyDelete
  6. MAK AIH mahalnyaaaaaaaaa kak mira kene sampai rm20 WKAKAKKA ynn plg murah rm7 tapi topping diaa fuhh ynn letak sbyknya WHHAHA

    ReplyDelete
  7. sedap ke tutti frutti tu? hehe..

    ReplyDelete
  8. @Liyana Lunia.Mane tak byk akk letak byk2 hahaha. letak pisang ltk choc. phew terbaik weh :D

    ReplyDelete
  9. cieh... tajok cam sesi bertemu peminat ramai2 je..
    rerupenyer incik ADY.. hahaha..
    FAN NUMBER 1 Sis Mira!

    ReplyDelete

This is best brooooooo!