Thursday, April 14, 2011

Utk Readers, Silent Readers & Follower tersayang Update Link blog korang dekat profile ye


 Hai korang ^______^  korang perasan tak kadang kadang korang terlepas pandang utk update profile korang. Maksud nye macam ni



awk awk awk tak letak link belog awk... acane kte nak terjah belog awk sayang T_____T 


tgk cam cik Wada kte punye profile. kan ade die tulis My Blogs kt bawah tu kan.. haa senang la kte nak terjah belog cik Wada.. Cik wada pinjam profile kejap ye =D

So acane nak settle kan masalah ini? ceh macam besor sgt masalahnye kan? hikhik. ok lah macam ni. Konon macam tuto lah ni kan. tuto lah sangat blueekss

Mula mula korang g kat dashboard korang picit EDIT PROFILE tu


kemudian akan kuar window cm atas tu. 
picit pulak SELECT BLOG TO DISPLAY

Pastu kuar pulak macam ni. TICK KOTAK KECIK comel tu
then SAVE SETTING

Hasilnya macam ni

Kalo tak tick kotak kecik comel tu akan jadi macam ni


So ape tunggu lagi. Update profile cepat yee. Senang utk tuan belog yg korang follow tu utk terjah belog korang. Most of them silent reader. Kite sangat menghargainyeDan lagi satuuuuu lagi ramai akan terjah belog korang 


Ok korang. 
Assalamualaikum 


4 comments:

  1. followers mj p0n ade yg xde link..maka, ssh nk jejak balik..nseb ade yg tggl jejak kt shoutbox..

    ReplyDelete
  2. @MJTu la pasal. Yg tggl jejak bleh trace blk. Kalo xde? Huhu acane nk terjah wuuu.

    ReplyDelete
  3. wah , naseb bek saia tak buat macamtuh :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!