Thursday, May 26, 2011

Angry Birds boleh dimain di Google Chrome!



Disebabkan iPad kesayangan sudah dipulangkan kepada encek cinta hati, aku gila addict plak nak maen Angry Birds ni. Kalo korang tak de iPhone, iPod, iPad, korang bleh maen Angry Birds ni dkt Google Chrome. So korang kena la guna browser Google Chrome utk maen Angry Birds ni. Dkt Facebook pon ade gak Angry Birds ni. Sama mcm dkt Google Chrome ni, tp aku try maen kat FB asek stuck jek. So better maen dkt http://chrome.angrybirds.com

Pesanan aku kat korang yg baru nak start maen Angry Birds ni, jgn mulakan kalo tanak addicted. HAHAHA


Khas utk mereka yg tiada iPad, iPod, iPhone. Yg dah ade family Apple ni mesti da bosan kan? :)


credit ; Nine
p/s: heharap kat office bleh main. kehkehkeh

34 comments:

  1. Samala kita addict angry birds gak :)



    Jom Vote "Ada hadiah buat korang…"

    ReplyDelete
  2. seriously, what the heck is angry birds ni? haiyo, aku outofdate ni.. huhu

    ReplyDelete
  3. hehehe... addicted n now da main abis... errkkk///

    ReplyDelete
  4. @Mitsuo cer ko terai maen. sure ko addict ;P

    ReplyDelete
  5. @Ateyn Bella skang rase nak bawak laptop kemane sahaje =.='

    ReplyDelete
  6. @Enchik Nine dah abes? erkk mira blom abes lagi kekeke
    :P

    ReplyDelete
  7. hooo~ nak try larh <3 thanks for d info ;D

    ReplyDelete
  8. dah boring main game nie... huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  9. akak, main kat pc pun boleh lah.:)

    ReplyDelete
  10. xnk main..tidakkkk.....!!!!
    hehe

    ReplyDelete
  11. dah habis semua level, sekarang tengah berusaha nak naekkan semua jadi 3 star

    ReplyDelete
  12. aaaaaa...tidakkk...mmg ketagih balik la pasni..boleh pulak ade kt chrome kan..kene main nih..haha..

    ReplyDelete
  13. @cayrol hehehe ni mesti ade iphone ni kan kan. tak mampu nk bli iphone la T_T

    ReplyDelete
  14. @Saliha cer la terai skali je skali je :D

    ReplyDelete
  15. @c.i.k.a.m.i.e.a pergh laju gile abes. haha malam tadi tahan kan mata sbb nak men mende alah ni siot btol T_T

    ReplyDelete
  16. @MJ hahha sblm ni men kat ane mj? heheheh

    ReplyDelete
  17. okay, taknak mulakan. haha !

    ReplyDelete
  18. dulu i addict gak..skang da ok..xmain pn xpe..hehe

    ReplyDelete
  19. semua tu takde cmne nk main..3310 blh main game tak??hehehehe

    ReplyDelete
  20. kalau platform dia PC bleh la install. kalau kat phone, jangan harap la.. huhu

    ReplyDelete
  21. @nurulfaridah hhehehe sbb memula kan cam teruja tu yg syok sgt maen tu :D

    ReplyDelete
  22. @Mitsuo hahha kt handphone mmg takde la jawab nye. tp men kt handphone tak best la kecik sgt :P

    ReplyDelete
  23. hoho eien pon dah addicted main bende alah ni :D

    ReplyDelete
  24. interesting, nanti bleh try. dah lama tinggalkan scene game ni. ahaha

    ReplyDelete
  25. @eienrazak kikiki nnt da smpai abes level mesti bengang je takleh nak maen seterusnye :D

    ReplyDelete
  26. @Mitsuo

    take ur own risk yer hahahha :P

    ReplyDelete
  27. @Cik Mira
    main kt iphone org..kehkeh..mle2 xde tau angry bird, pas2 smlm balik keje,on9 terus tgk chrome ade ltk apps..haha,sonok r kejap...hehehe..

    ReplyDelete
  28. wey mira,iz da khatam bnd ni.game lain ada x?nti klu bosan blogspot x leh log in blh main game on9.

    ReplyDelete

This is best brooooooo!