Wednesday, May 4, 2011

Annual Dinner | Glitz Glamour & Masquerade II


Entry Part 1 aku sibuk dok memikir mane nak carik baju la topeng la kejadah sume kan. Last last aku pakai bese bese jek. Dress labuh macam jubah + topeng merah. Takose aku nak sewa memahal sume.

Malam nak dinner aku boleh demam baik punya. I didn't really enjoy that night. Ramai sangat orang dan persembahan boleh tahan la. Persembahan dari staf staf robinsons + Marks & Spencer sendiri.


Outfit utk malam tu. Sangat simple. Mekap pon ala kadar je. Kelam kabut okay. Balik keje trus nak g dinner. Mmg sesiap ala kadar jek la. Ye tahu tak cantik pon.


sila  kelik gmbar utk tumbesaran yg sehat
Friend, bos, me, bos  


sila  kelik gmbar utk tumbesaran yg sehat
 Mata tebeliak. HAHA. dah macam ape plak aku tgk.Ye my friends sume chinese. Eh silap ade sorang lagi melayu. Ye kami 2 org je Melayu dkt HQ.

sila  kelik gmbar utk tumbesaran yg sehat
Lucky draw RM200 Jusco Voucher. Jusco jer? T___T isk besyukuuurr.  Dari ade yg dpt Voucher doploh hengget jek. Belom guna lagi. Sape nak shopping dgn aku? HAHA. TV LCD 42" tidak kesampaian. 


sila  kelik gmbar utk tumbesaran yg sehat


sila  kelik gmbar utk tumbesaran yg sehat


Ok dah tu je. Tak banyak gmbr. Camera tak cantik. Golap jek. 
Plus tak sehat malam tu. Besok nye aku trus MC! 


Okaythanksbye.






16 comments:

  1. @Liyana Lunia tidak T___T lagi ramai cantik cantik dan gojes

    ReplyDelete
  2. mira,cantik.. ;) demam2 pun gaya blh tahan.ada urhmmp!haha..ok le tu dpt voucher dr xde.

    ReplyDelete
  3. untunglah dapat pergi dinner

    ReplyDelete
  4. mira cantek je..ngada cakap tak cantek.cettt...pasni leh ah pinjam mask tu.KEHKEH...

    hye mira..bila kte nak g JJ sama-sama? haha...

    ReplyDelete
  5. yeh pernah p dinner tema camnie tapi x ler pakai vough camni hahaha..

    ReplyDelete
  6. even simple tp ttp cntik..yeke tak sihat tue..muka ceria je tue..

    ReplyDelete
  7. @Red hehe first time dinner office ni yunk~

    ReplyDelete
  8. @Cik Bib ahhaha sebab time malam tu ramai lagi cantik dari mira so mira rase xcantek. ekekek. g jj? jomm hahah :P

    ReplyDelete
  9. @hafiz hafizol haha dinner time belajar ke? time belajar mmg tade nye nak vogue de vass :P

    ReplyDelete
  10. @nuraitul tak sehat woh seseme + demam. mekap tu dah sembunyikkan ketidaksehatan saye eh apekah ayat keitdaksehatan? layannn

    ReplyDelete
  11. @nfza jom kte p soping same same kahkahkah :P

    ReplyDelete
  12. ok apa Jusco. bole soping baju kat jusco
    kekekekeek

    ReplyDelete
  13. @Ery Farieha haha kan cm x class wkakak demand :P

    ReplyDelete

This is best brooooooo!