Wednesday, May 4, 2011

Bertemu blogger feymeeeees Part 2


Oyeah tahun ni macam best pulak dapat jumpe blogger. Tahun ni baru 2 kali je jumpe blogger. I mean yg mmg tak penah kenal sebelum ni la kan. Hehe. Blogger yg mmg aku kenal seperti kakak tersayang pon blogger jugak. Ngeh ngeh 

Tadi tghari aku bukak belog. dapat komen dari budak comel ni. Katanya nak datang midv. Ingat tak psal STAGE buat clearance stock ? Kalo korang perasan aku ada belikan Lip liner utk somone. I meet her today. 

Macam biase la, aku kalo nk jumpe org buat pertama kali neves dia kemain. Padahal jumpe perempuan tu. Aku kan pemalu. Kan kan Sherah





Meet Sherahxoxo. Comel okay dia. Suka tgk bibir dia tu ha. merah geram. tgk aku pucat jer T_T. Ekceli Sherah smpai Midv around 5.30pm time tu aku blom abes keja lagi. Aku ingt Sherah dtg dgn kawan. Tapi dia datang sorang sorang. Serba salah plak aku. Then we meet again after 6.30pm (after office hours).


Lepak lepak borak borak dgn Big Apple. Aku still macam segan segan dan kekok lagi. Sorry weh kalo aku cam tak bape best T___T. Thanks sebab lanje aku. Segan pulak. Patutnye aku yg lanje ko. Sebab aku kan kakak. Hahaa. :D Next time meet again ya? 


Sape tak kena Sherahxoxo? Poie tengok belog dia. Banyak DIY project. dan dan dan dia ada masuk Majalah Remaja tahu? Jeles haku tahu tak. 


Pertemuan antara blogger sangat fun tahu? Kami berkongsi minat yg sama. Iaitu berblogging! Dari tak penah kenal, dan kenal rapat dan menjadi rakan :)


Til we meet again Sherah!


kenapa aku macam pendek =.=
Selamat menempuhi alam pekerjaan dear! 



Lepas ni nak jumpe bogger mana pulak ye?

19 comments:

  1. eh comel lah pulak you edit haha thanks.eh tidor lah haha

    ReplyDelete
  2. ala....jpe blogger femes xngajak.jeles ah cani...haha.ade lipliner lebih x?ekekeke...mmg mnta panampar kat sini.

    ReplyDelete
  3. @sherah haha senanye terpost lah entry nih. autopublish tertekan publish lah pulak T_T

    ReplyDelete
  4. @Cik Bib ahhah balik koje tadi jumpe la kakak :D

    ReplyDelete
  5. ala....jpe blogger femes xngajak.jeles ah cani...haha.ade lipliner lebih x?ekekeke...mmg mnta panampar kat sini.

    ReplyDelete
  6. hahaha....saja je ngengada gak kt sini.ekeke..bila nak lepak sama lg ni?heh...

    ReplyDelete
  7. @Cik Bib
    HahA x tahu la kak. Asal coti je blk semban huuuuuu. Keseorangan di kl sobss

    ReplyDelete
  8. comel..seronoknyaa dapat jumpa kawan..selalu je g mid.eh.bukan selalu..tpi seminggu sekali mesti g..tpi x penah jumpa..heee...tkt awok dh blk keje je..cian lak..

    ReplyDelete
  9. @merahitujambu huhuuh ala awk datang midv ckp je. kte jumpe sherah pon lepas keje tu :D

    ReplyDelete
  10. HAAH lawa lah sherahhh, die berani pakai lipstick memerah. ni yg nak pakai gak ni UWUWUWUW eh kak mira dgn shera keje dkt mid eh? seronok ahhhh !

    ReplyDelete
  11. @Liyana Lunia eh tak la. sherah datang midv nak beli kasot keje kekeke :P bibir dia merah mngancam :D

    ReplyDelete
  12. ekekeke sherah ni 1 u dgn ery.
    tp takde la slalu jumpa pon
    hihih tp dia mmg gojes kan?

    ReplyDelete
  13. @Ery Farieha hehehe tu la sherah ade ckp smlm satu u ngan ery. hehe same course ke ery?

    ReplyDelete
  14. wah, comelnye sherah ! u pon comel jugak mira. :)

    ReplyDelete
  15. sherah babydoll hehe mmg cntik pun dia kan bila face to face :)

    ReplyDelete
  16. hoho... gila excited kan perasaan dpt jumpa blogger femes kan? HH dah jumpa gak blogger femes haritu.. HH jumpa #@##@#@%... Muahaha.. xleh gtaw rahsia.. lalalalalala

    ReplyDelete
  17. @hafiz hafizol sape sape? eleh tanak kongsi kerrr

    ReplyDelete

This is best brooooooo!