Saturday, May 28, 2011

Blog dah boleh log in guna Chrome. Thanks korang!


Katenye tanak update? Acane bleh terupdate pulak? Just nak say thanks byk² kat korang yg respon dalam entry sebelum ni. Yang pasal aku takleh nak log in blog tu. Punye la menggelabah biawak aku takleh nak log in blog. Siap download  browser Mozilla Firefox 4 terus. Padahei senang je ghupernyer benda ni nak settle nye.

Sebelum ni aku mmg tak penah alami benda alah camni. Kecuali time blogspot tgh under maintenance tu. Mmg korang sume pon takleh masokkan?


Thanks dkt Bro Shukri sbb bg suggestion dkt aku.


Lepas aku clear kan cache & cookie kat google chrome tu. (Ade sape sape yg tak tau cache & cookie tu kat mane?) Alhamdulillah dah boleh log in macam biasa. Kalo korang alami mende alah macam ni, cube clear kan cache n cookie kat browser korang. Insyallah boleh. If tak boleh jugak masalah blogger la kot.

Okeylah. Just nak share pasal ni je. Gud nite peeps! Peace yawww!


gwa kat umah mak abah ni. Sorry tak dpt nak blogwalking and terjah klu orang yg komen entry gwa. Nnt free siket gwa komen byk² kat entry korang ye? Take care lu orang!

8 comments:

  1. wahahaha terharunye!~ hehehe... glad i could help :) ^_^

    ReplyDelete
  2. @Mohd Shukri Fadzillah same same :D anda kan pakar computer ;D

    ReplyDelete
  3. patutlah ai tengok orang lain boleh sahaja follow blog ai walaupun ai tengok widget followers ai hilang

    thanks for this tips <3

    ReplyDelete
  4. heheh..aku jika kat opis gune chrome..jika kat umah gne mozila :)

    ReplyDelete
  5. sy xtau.. ape tu biskut?? :P

    ReplyDelete
  6. @Amoi btol2 ai pon pelik acane la dorang follow bleog ai tp ai tak nmpak lak widget follower ai uhuhu. ur welcome babe ;)

    ReplyDelete
  7. @.:saya_saya:.

    aku pon kat opis gune chrome. kat umah semban guna mozilla, kat umah sewa gune chrome :P

    ReplyDelete
  8. @amranaiman
    kkekke cookie tu biskut dalam browser hahahha :P

    ReplyDelete

This is best brooooooo!