Tuesday, May 3, 2011

[Sepuluh perkara] Day Four : 10 things you want to say to one person

Mintak ampun mintak maap. Seriously day 4 ni mmg aku amek masa yg lame. Nak pikir ape aku nk tlis. dah macam bwt assignment la plak. Aku dok observe org punye je ape dorang tulis. HAHAHA. 

day three : 10 things you hate
day four : 10 things you want to say to one person
day five : 10 wishes
day six : 10 items you can’t live without
day seven : 10 important people
day eight : 10 of your favourite songs
day nine : 10 ways to win your heart
day ten : 10 final words



Oke oke here we goo;-


#1 Tlg jgn handsome sgt boleh? handsome boleh tp bila dgn saye je. Tahu? Nnt org laen ngorat awk acane? T__T

#2 Nanti cari keje kat KL ye? Kite jauh. Rindu waktu dulu dulu. Awk tahu kan? Pindah seblh umah pon takpe. Kte kawen la. ops.

#3 Bila awk nak g gym? Kehkehkeh.

#4 Tlg jgn menyamar jadi sy dkt fb sy. Kawan kawan dkt Fb ramai dah terkena ngan awk. cian dorang. 

#5 Saye geraaaaaaaaam sgt dgn awk. Awk kan suke post mengarot2 kt FB sy. guna account saya pulak tu. "Best nye korek idongg" awk jaat! tp sy sayang awk. Benda2 mcm ni buat sy tersenyum sorang sorang ;)

#6 Awk tahu tak awk selaluuuu buat saye tersenyum. Paling best tersenyum sebelum tidur dan bangun tidur dgn msg² awk. 

#7 Awk selalu ada dgn saya. Thanks sbb datang KL ari tu lepas awk balik keja dari Melaka semata mata nak bwak sy pegi klinik. Awk buat sy terharu kali keberapa pun tak tahu

#8 Awk selalu teman sy shopping tp awk tak shopping pon tp awk hasut sy suh shopping. :P

#9 Bila boleh sy jadi sebahagian dari family awk? ^___^

#10 Sayasayangawksangatsangat.

 - MR AYD-



7 comments:

  1. HAMBOIIII
    ittew dah day 5 tahu.

    hehe

    ReplyDelete
  2. haha dah bau dah nasi minyak tu hint 3 4 kali dah tu XD

    ReplyDelete
  3. @Amoihahha ittew telmabt lah ! esemen ni susa sangat

    ReplyDelete
  4. kakak! yg ni sangat-sangat sweet. i likee! heheh

    ReplyDelete
  5. @Dija Subadi. auw auw. heeee :P thanks dear! ;D

    ReplyDelete
  6. sangat sangat sweet lah! hope bahagia sampai jinjang plamin + anak cucu :)

    ReplyDelete

This is best brooooooo!