Thursday, May 5, 2011

[Sepuluh perkara]Day six : 10 items you can’t live without

day three : 10 things you hate
day five10 wishes
day six : 10 items you can’t live without
day seven : 10 important people
day eight : 10 of your favourite songs
day nine : 10 ways to win your heart
day ten : 10 final words

Cellphone Aku terpikir kenapa DULU boleh je idup tanpa handphone? Skang ni sehari tepon tak bebunyik rase laen macam. hanphone yg ada camera ye. In case tak bawak camera. Aku mmg takde camera compact sndri pon lagi kekek


Internet Bila line internet slow macam harem aku mula la nak emo. Nak lagi tgh2 syok download movie.


Laptop Bila tak de internet aku akan ngadap je Laptop takire ar men game ke layan movie ke layan lagu ke

Duit Takde duit ape kau nak buat weh? Nak berak pon bayar tiga posen melainkan ko membuang kat umah la kan free :D

Jam Nampak beno aku menepati masa kan? Ye aku tak suke menunggu dan tertunggu. Kan dah cakap? 

Eyeliner Mesti ada dalam handbag. Kan pucat muka kalo tak pakai eyeliner. So eyeliner tu benda penting ye. Sbb da biase kot pakai eyeliner?

Hand Lotion/lip balm Kulit kering dan bibir kering dan pucat. Tangan rasa kering. So losyen jadi pelembab :D

Pendrive Pegi mane mane mesti pendrive ade dalam hangbag. In case nak save gmbr ke ape ke kan. Kan gmbr tu penting

Kasut/sliper Benda jugak kan? HAHA ye ah kuar mane mane takan tak pakai kasut/slipper kan?


Pakaian Lengkap seperti baju, seluar, tudung dan segalanye pakaian la. Gila ape tak pakai. Kan benda tu takde taleh belah hidup kau? 


Senanye aku tade idea nk tulis ape dah. HAHAHA




p/s: Korang nak join jom la. Nak jugak baca korang punya. Masih belom terlambat. Jom join!


20 comments:

  1. sy nak start bt mcm awak la mira..untuk 10 ari..

    ReplyDelete
  2. @yuyujom la join yuyu! nak bace awk punye jgk. :D awk, bg la url. kte bukak profile awk not available T___T

    ReplyDelete
  3. pendrive pun tersenarai ea..hehe tp btul la..pendrive mmg penting..sng nnt kot2 urgent nk save gamb ke..

    ReplyDelete
  4. sy dh invite awak..www.flaminina.com..

    selamat dtg!!

    ReplyDelete
  5. @yuyualamak awk! kte guna email amirahanuar@yahoo.com tau invite balik pelis T_T

    ReplyDelete
  6. @Cik Aish woh pentingg okey. hehe urgent2 matters senang sket :D

    ReplyDelete
  7. wei,aku tunggu yg day 9 tu..hahahahaha.. ;p

    ReplyDelete
  8. dh tukar??bukan roxyguys??ok, sat2..

    ReplyDelete
  9. @✿....rossa alina....✿ mencabar okeey. dah macam assgment plak. day 4 aritu pon same. bape ari amek mase nak buat. haha ko buat la wehh.

    ReplyDelete
  10. @yuyu
    yup2 soryy. email roxy tu kte tak gune utk blog..

    ReplyDelete
  11. hahahahaha rajin plak aku nak membuat.. ;p

    ReplyDelete
  12. @✿....rossa alina....✿ hahha bia stalker ko yg suke stalk ko tu bace. terbaik sket.

    ReplyDelete
  13. wahh!!betul gak ni..nanti la tunggu momentum2 kerajinan aku datang..hahahahaha.. ;p

    ReplyDelete
  14. @✿....rossa alina....✿ hahah tak susah pon weh. siket2 je ko kena type kekekek

    ReplyDelete
  15. nk berak tpi jln blkg semak je la..xpyh kne duit.hahahaha

    ReplyDelete
  16. mira ngelat! hand lotion/lip balm kan dah dua tu ;p ahahaha

    ReplyDelete
  17. @zairatul ain WAKKAKAK ala ngelat siket jek :P

    ReplyDelete

This is best brooooooo!