Wednesday, May 18, 2011

Ikan ikan pelik dari perut bumi



Ikan ikan dibawah ni dijumpai ketika Tsunami yang melanda Jepun ari tu. Macam macam jenis ikan yg aku tak penah tgk. Ganas ganas muka ikan tu pon ade. Cekidautt.


Cengkerang ke? Batu karang?

gigi dia tajam tajam

macam kenal ikan ni. ape nama eh?

Unik muncung dia

Suhanallah

Ekor dia panjanggg

mata je da menunjukkan ganas


Ketam kan?

Brutal gila ikan ni

Comel je
Udang?

Besoooo

Ganas siot

perh gigi diee

Ok thanks bai.
By the time korang bace ni, aku tgh bertungkus lumus stock take kat store. =.=

23 comments:

  1. binatang zaman purba dah muncul balik..x lama lagi mesti terserempak ngan dinosour..huhuuhuh....

    ReplyDelete
  2. ikan ikan tu dah pupus ke?

    HOMAI

    ReplyDelete
  3. yg udang tu cm belangkas..mcm ar..
    ko penah tengok belangkas idak? :P

    ReplyDelete
  4. wahh..byknya yg pelik2.. subhanallah..

    ReplyDelete
  5. @b a m b a m ' s fuhh aklo dinasor dtg blk abes la sume kena makan :P

    ReplyDelete
  6. @Amoinot sure. ikan ikan tu time tusnami dorang jumpe merata2 kat darat..

    ReplyDelete
  7. @saya sab belangkas ek? buka laen ke rupe belangkas?

    ReplyDelete
  8. hai... saya penah dapat gambar2 ni masa sekolah menengah dulu.. rasanya time tsunami yang dekat acheh dulu... :)

    ReplyDelete
  9. gelinya rara tgk .ciptaan Allah menakjubkan.

    ReplyDelete
  10. kje,kje..stock take itu penting.hahaha

    ReplyDelete
  11. ikan no 3 turh ikan remora ker ??

    ReplyDelete
  12. smua ikan ni dari laut dalam huhu

    ReplyDelete
  13. subhanallah.. unik sangat kan? best2.. rasanya yang udang tu belangkas kot hahaa main taram saja

    ReplyDelete
  14. @nurfarah nadiah ye ke. so ni time kat asheh la ek? kte dapat ni pon email dri member..

    ReplyDelete
  15. @rara pinkmafia tu la kebesaran allah kan.. byk bnda yg kte tak tau lagi..

    ReplyDelete
  16. @Leeya Amalia remora? tu pon kte tak penah dgr awk :D

    ReplyDelete
  17. @cik heroin tu la pasal. sbb tu pelik pelik kan..

    ReplyDelete
  18. @Ain Zulaikha haha tu la. member pon kate belangkas. macam belangkas jugak kan

    ReplyDelete

This is best brooooooo!