Friday, May 27, 2011

Kenapa tak boleh log in blogspot ?


Sekarang aku tgh menggunakan Internet Explorer. Selalu aku guna Chrome je. Kenapa aku takleh nak login blogspot dgn Chrome? =.=' Asal login je di suh log in balik. Adakah masalah ni sekejap je? Ada sape sape yg mengalami masalah yg same? Adekah encek blogspot tgh membuat 'sesuatu' dgn blog aku?
Tahu tak blogwalking menggunakan IE sgt tak best? =.=
Even nak bukak Miraedora.com pon tak boleh. ! 
Widget follower pon hilang. weeeeeeeeeeeehaaaa =.='

UPDATE: baru download Mozilla Firefox 4. semata nak blogwalking. kahkah

Okthxbye.

p/s: Blog tidak berupdate utk weekend ni. Balik Seremban jumpa family tersayang  
p/s/s: Ade sape sape org Seremban? Aish tanak jumpe aku ke weh? HAHA.

25 comments:

  1. saya pun same...

    tapi kalao u guna pc or laptop lain tuk log in..

    boleh taw...

    ReplyDelete
  2. same!! sy pnye siap bile view bl0g, ilang w0rd yg kt ats skali tu.. ni l0g in gune m0zilla jek.. ch0rme mmg ad pr0blem k0tttt....

    ReplyDelete
  3. tak suke kan bila jadi mcm ni. suka chrome sbb laju je. IE dah lama tinggal. bila guna mozilla, cam tak best pulak...harap2 benda ni tak berlarutan lah ye~

    ReplyDelete
  4. followers widget hilang lagi. zz

    btw IE9 laju macam chrome gak

    :)

    ReplyDelete
  5. @cik cemOXx ngee kte gune pc laen pon same jugak. huhuuh

    ReplyDelete
  6. @NamaSayaSiti rasenye kot. chrome tgh demam ni ;D

    ReplyDelete
  7. @Izan Ishak thanks akk! mira dah donlod mozilla dah ni. haha. nak jugak tu :D

    ReplyDelete
  8. @Amoi tahu takpe geram je aku. ni aku siap donlod mozilla 4 lagi kat opis :D IE baru laju eKk? takpe la tak terpk nak donlod IE huuuuuuuuu

    ReplyDelete
  9. Hai! blogwalking here.

    I use mozilla .

    but mozilla seems to have a problem in blogger, dunno why.

    Now I use safari. ok sikit la.

    ReplyDelete
  10. haah..masalah..masalah...follower hilang..haish...sabar jee laa cik mira..masih upgrade lagi kot blog ni

    ReplyDelete
  11. masalh kehilangan widget atau xle login adalh masalah blogger. dah try clear cache dan cookie dari system ?

    ReplyDelete
  12. @ArtForAuction oh guna safari ek? err byk sgt dah borwser ni. huhu now i use mozilla 4 :D seems ok jugak

    ReplyDelete
  13. @Mohd Shukri Fadzillah dah clear cache sume2 dah.. still takleh jugak. uhuh. guna mozilla je skang ni :(

    ReplyDelete
  14. verify semula account.then tkr email je.nti dia bg link kt email then click tuk pengesahan.email n paswrd masih lg sama. :)

    ReplyDelete
  15. cunndaa tak pernah sign out blog...
    so, cunndaa x menghadapi masalah nie..heheee

    ReplyDelete
  16. @Aqeela LaEn :3 hehe da reset dah :D still same jugak. tp skang da boleh dah. ade org membantu :D

    ReplyDelete
  17. @Abang Stalker thx for da info! :) dah bole dah tak perlu tuka pswd n email :)

    ReplyDelete
  18. @cunndaa

    sblm ni mmg tak penah sign out blog pon. mmg cmtu terjadi huhu

    ReplyDelete
  19. sama la kite :((

    terpaksa guna mozilla . huhu .

    ReplyDelete
  20. @syaza kelyza dah clear kan cache & cookie dkt browser tak dear?

    ReplyDelete
  21. cik mira: macam mane nak buat? i punye still xleh login lagi..;(

    ReplyDelete

This is best brooooooo!