Thursday, May 26, 2011

Kung Fu Panda 2 VS Karak


Hari nii bermula tayangan Kung Fu Panda - 2. Sangat eksaited nak tgk Poo yg comel tu. 3 tahun yg lepas da tgk kecomelan Poo ni. 2011 ni Poo kembali lagi dalam Kung Fu Panda - 2. 


Hari ni jugak cite Karak kuar. Ala yg cite pasal Volkswagon kuning misteri kat Karak tu. Aku ade gak dgr cite org la cite kan. Tapi stakat ni belom jumpe lagi la. Tak terasa nak jumpe dan tak teringin nak jumpa.


Agak agak kutipan Karak boleh beat Kung Fu Panda tak? 
Last week kutipan Nur Kasih dgr kate lebih kurang 7 juta? 
Kutipan Pirate of the Caribbean cane plak ?


Korang yg da tgk tu jgn nak kecoh² ek. Kang aku jeles kang cane? 
K bai


p/s: contest bakal menjelma. hadiah menarik :D

31 comments:

  1. kite nak tgk karak!! weeeee >,<

    ReplyDelete
  2. nk tgk kungfuuuuuu

    ps// tgh tgu contest =p

    ReplyDelete
  3. haha.orang ajak tgk taknak.xpe2 tunggu entry sy esk ea?ngeh3

    ReplyDelete
  4. @Tfaaaaaakehkeh jum ngedate jom! tfa banje kan? lalala contest tak lame lagi heheh

    ReplyDelete
  5. karak ? oh, no ! tak suke cite hantu n takkan tgk cite tuh. hehehe ~

    nak tgk cite kungfu panda la nt. suke katun ! yay ! :D

    ReplyDelete
  6. argghhm..memanjang kt mid saje! xoxo...aku tnggu transformers..mari la~

    ReplyDelete
  7. waa..adiela nak tengok kung fu panda..poo comel! hekhek..tp xnak tengok karak..haha..t nak ke tandas pon takot..nak tdo pun xaman..haha :D

    ReplyDelete
  8. HHEEhehe..ala..pas tgk cite antu..takyh pikir adegan2 dlm cite tuh..buat tak tahu je..mcm dgr sesuatu msuk tinge kanan kuar tinge kiri :P

    ReplyDelete
  9. selamba hantu karak tu dia kung fu kan weh~
    jatuh tergolek2

    ReplyDelete
  10. ce cite ce cite best x?? hehee :D

    ReplyDelete
  11. @alien wkakka btol gak tuh. hahah ;P

    ReplyDelete
  12. @starzieti ekekke kte kalo tgk pon reramai ngan kwan2 kalo sorang mmg tak ah :P

    ReplyDelete
  13. @.:saya_saya:. haha mane lagi ? :P transformer ujung thn ceqqq

    ReplyDelete
  14. @Syahirah Suhaili haha akk ni tido malam pon tak top lampu wuuuu

    ReplyDelete
  15. @.:saya_saya:. masalahnye tak tringat pon tetibe tengiang ngiang jek :P

    ReplyDelete
  16. hahahah...mira penakot...memalam bazir letrik kan~~
    haa..transformers bukan 1 july ke? harus tgk tuh >.<

    ReplyDelete
  17. seram lah lepas ni nak lalu karak +__+

    ReplyDelete
  18. dua2 tak tgok lagi... hehe
    tringin nk tgok karak...^^

    ReplyDelete
  19. @.:saya_saya:. haha kan aku fobio. sbb tu takot :P 1 july? ek? bole2 no hal la

    ReplyDelete
  20. lain org lain citarasa..
    better g tgk dua2..
    karak mmg best sbb KRU buat..
    kungfu panda lak animasi terbaik ler..tmbh2 lam 3D.

    ReplyDelete
  21. @neyra shazeyra best la! huwaa i tak de member nak ngajak tgk same :D

    ReplyDelete
  22. @shark 3d best eh? kte tak penah tgk 3d lagi. cam semak je pakai spek tu ehehhe

    ReplyDelete
  23. KUNG FU PANDA 2 :D seru pun bestt kak ! belum tengok tapi ramai org cakap nampak mcm real , menakutkan ~

    ReplyDelete
  24. @Aqeela LaEn :3 err seru bukan cite dah lame ke dik? hehe tp bf akk da tgk da. die kate cite tu kononnye cam nak wat cam paranormal activity. uuhuh

    ReplyDelete

This is best brooooooo!