Sunday, May 1, 2011

Politik Kotor dan Video Seks Pembangkang


Aku mmg tak minat politik. Ye mmg aku menyampah bila org sebut pasal politik. Politik kotor. Aku rase sume same je. Entah la. Malas nak komen lebih. Ari tu time aku otw pegi keje, macam bese la aku kan nak bas pegi keje. So dari umah aku dalam 10 minit jugak aku bejalan pegi bus stop. Smpai kat bus stop tu, aku tgk ape mende la ketas besepah sepah ni. Bukan sikit tp besepah satu bus stop tu. Atas lantai.


tgk la tu. aku malas nk komen ape. Politik skang kotor. Video seks besepah bermaharaja lela kat alam maya ni. budak budak pon boleh tgk. Dkt berita abes nak heboh pasal ni. Entah sape betol entah sape salah. Dunia dunia..

13 comments:

  1. bengong aaaa semua jadah nieii politik mken lama maken teruk.dunia akhir zaman semua nk aihhhh!!

    ReplyDelete
  2. @sherah mmg macam haam kan politik skang? zzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  3. tu la pasal . mslhnye yg psal sumpah2 tu , ape la yg dye susa2 nak smpah . da owg agme da remind hkum sumpah tu mcm mne elok2 sblum dye bsmpah , tp dgil .

    dah tu ape guna andg2 mlysia dg hkum qazaf ye takk?

    salah satu tanda2 kiamat, org jhil diangkt mnjd pmimpin dan owg agme dktepikan . hmm

    ReplyDelete
  4. hmmmm tak tau la siapa yg betul siapa yg salah..tp pertikaian atr dua dua ni mangsanya siapa? budak budak kecik..sian dorang..ter akses video2 mcm tu..huhu

    ReplyDelete
  5. sungguh memalukan..ritu pasal sumpah apa ntah..merepek..ptt dia yangh kena tangkap..sbb dia yang sebarkan vedio tu..heh...apa nk jadi dgn politik msia ni.....kita ada agamakan..

    ReplyDelete
  6. alahai org akhir zaman nih...
    resah! gelisah!

    ReplyDelete
  7. @Scya LollitA kenapa org yg bersalah dan dituduh bersalah tu tak bersumpah?

    ReplyDelete
  8. @Cik Aish tahu takpee. budak budak yg jadi mangsa kerakusan manusia mnusia macam ni

    ReplyDelete
  9. @merahitujambu bila agama diperlekehkan. cmtu la jadi nye

    ReplyDelete
  10. mana mana mana mana Day Three kamu?

    haha

    ReplyDelete
  11. ntah lah saya pun memang tak minat jugak politik..dah dekat 1minggu tak habis2 lagi kes ni..siap angkat sumpah..
    tengok la ape kesudahannya nanti..

    Blog Informasi

    ReplyDelete

This is best brooooooo!